ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Έπεσε στην αντίληψή μας το εξής φαινόμενο, που βεβαίως είναι σύνηθες σε τέτοιες περιόδους προεκλογικές: υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές (δεν έχει σημασία από ποιούς συνδυασμούς είναι) γυρίζουν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από δουλειά και τους τάζουν ότι εφόσον τους ψηφίσουν θα ... μεριμνήσουν προς όφελός τους!

Σε αυτή την εποχή, όπου η εργασία, όχι μόνον έχει πάψει να είναι συνταγματικό δικαίωμα, αλλά αποτελεί "λαχείο", κάποιοι αλήτες, έχοντας οι ίδιοι "δέσει το γάιδαρό τους προ πολλού" εκμεταλλεύονται την αγωνία και την έγνοια άνεργων συμπολιτών μας!

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τέτοιες συμπεριφορές συνιστούν ατιμία και όσοι συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους φτύνουμε.

Πρέπει να γίνει κατανοητό επίσης ότι οι προσλήψεις στο Δημόσιο Τομέα έχουν παγώσει έως και το 2013, με προοπτική να παραταθεί αυτή η προθεσμία, για όσο θα είμαστε σε αυτή την οικτρή οικονομική κατάσταση ως Χώρα.

Συνεπώς, ταξίματα περί εξασφάλισης εργασίας, από αλήτες, πρέπει να τυγχάνουν της ανάλογης περιφρόνησης. 

Η δε καλύτερη απάντηση σε ευχολόγια του τύπου "θα σε βάλω στην τάδε δουλειά" είναι "βρες πρώτα για τα δικά σου παιδιά δουλειά και βλέπουμε για μένα!" 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ