ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, την Παρασκευή 06.08.2010, υπέγραψε Σύμβαση με την εταιρία ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΠΕΛΑΝ Α.Ε. (http://www.pelan.gr/), με βάση την οποία θα υπάρξει συνεργασία με αντικείμενο την ανακύκλωση
α. Ηλεκτρικού και Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού,
β. Αυτοκινήτων,
γ. Λαμπτήρων και φωτιστικών,
με δυνατότητα επέκτασης της Ανακύκλωσης και σε πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο, πέρα από το χαρτί που ήδη λειτουργεί Πρόγραμμα.
Από τη συνεργασία του Δήμου με την εταιρία ΠΕΛΑΝ Α.Ε., θα προκύψουν και έσοδα για το Δήμο.

Μετά την εμπειρία από το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης του χαρτιού, που φάνηκε ότι όλοι μας ανταποκριθήκαμε θετικά, έστω κι αν στην αρχή υπήρξαν μερικά παρατράγουδα, η επέκταση του Προγράμματος Ανακύκλωσης και στα παραπάνω υλικά είναι βέβαιο ότι θα περιορίσει σημαντικά τον όγκων των υπολοίπων απορριμμάτων που έως σήμερα αποτίθενται στη χωματερή του Δήμου.


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειναι γεγονος οτι ολοι μας ανταποκριθηκαμε θετικα με την ανακυκλωση χαρτιου,ομως αν προσεξατε τους τελευταιους μηνες τα χαρτια πανε και στο "κατσουλη" και τετοιες μερες οι μπλε καδοι ειναι γεματοι και κανενας δεν τους μαζευει,τι γινεται...?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πράγματι, η παρατήρησή σας είναι σωστή. Το τελευταίο καιρό δε λειτούργησε η ανακύκλωση, λόγω βλάβης του απορριμματοφόρου που συλλέγει το χαρτί.
Μάθαμε ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη και ίσως από αύριο Πέμπτη να ξεκινήσουν τα συνεργεία να συλλέγουν.
Καλό είναι να μην ξανασυμβεί τέτοιο πρόβλημα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;