ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΟΣ

Σε φυλλάδιο που εξέδωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνος, όπου παρουσίαζε το έως σήμερα έργο που έχει προσφέρει στο Δήμο που υπηρετεί, αναφέρεται ότι μέσα στην περίοδο 2003-2006 και 2007-σήμερα, ήτοι μέσα σε περίπου οκτώ (8) χρόνια, έχουν διατεθεί πλέον των σαράντα (40) εκατομμυρίων ευρώ (41.900.000€), σε έργα οδοποιίας, ύδρευσης αποχέτευσης, κοκ.

Αυτή η αναφορά σημαίνει ότι, κατά μέσο όρο, στο Δήμο Γόρτυνος, γι' αυτό το χρονικό διάστημα, διατέθηκαν περί των 5.000.000€, κατ' έτος, ήτοι 416.000€ μηνιαίως, ήτοι 13.800€ κάθε ημέρα ή αλλιώς 4.700.000 δρχ κάθε μέρα!

Εφόσον αυτά τα ποσά ευσταθούν, τότε πραγματικά, καθ' όλη την οκταετία 2003-2010 στο Δήμο Γόρτυνος γινόταν ένας "οργασμός έργων". 

Επειδή αυτές τις διαπιστώσεις τις έκανε πλήθος πολιτών, οι οποίοι εξέφρασαν το "θαυμασμό" και "δέος" τους, καλό είναι ο κ. Δήμαρχος Γόρτυνος να φροντίσει σε επόμενη ενημέρωση στην οποία θα προβεί, να δώσει πιό λεπτομερή στοιχεία σχετικά με το σύνολο των έργων που έχουν εκτελεσθεί, όπου το συνολικό τους ύψος θα ανταποκρίνεται επακριβώς στο ύψος των σαράντα και πλέον εκατομμυρίων...

Η Παρρησία προτίθεται να διαθέσει, δωρεάν, όσο χώρο χρειασθεί για να καταγραφεί όλο το έργο του κ. Δημάρχου Γόρτυνος, εφόσον το επιθυμεί.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
επιτελους ανακαλυψα και μια εφημεριδα που ασχολειται με την ουσια των πολιτικων πραγματων και οχι με κουτσομπολια.
εχει πολυ ενδιαφερον η αναλυση που κανει ο δημοσιογραφος και αναφερεται στα εργα ενος δημαρχου. το ερωτημα που τιθεται ειναι ουσιαστικο. καταφερε ενας δημαρχος μιας τοσο μικρης πολης να βρει πορους και να δημοπρατησει τοσα εργα? αν ναι πρεπει να ειναι πολυ υπερηφανοι οι ανθρωποι του δημου γορτυνος. αφου ξεκινησατε αυτη την ουσιαστικη αναδειξη των πεπραγμενων καλο ειναι και οι αλλοι δυο δημαρχοι, της φαλαισιας και της μεγαλοπολης να αναδειξουν και να προβαλουν τα εργα τους, ωστε οι δημοτες του νεου καλλικρατικου δημου να μπορουν να κρινουν με μεγαλυτερη ανεση. περιμενω με αγωνια την αντιπαραθεση σε εργα και πεπραγμενα καθως και τους δημαρχους να δωσουν αναλυτικα τα ποσα και τα εργα που πραγματοποιησαν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;