ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!

Με επιστολή που στάλθηκε από την τοπική οργάνωση της ΝΔ, στον Γραμματέα του κόμματος κύριο Λ. Ζαγορήτη, καλούν την ΝΟΔΕ Αρκαδίας να αναλάβει τα γραφεία της Τ.Ο.
Τ.Ο. ΝΔ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Προς
1)κ. Ζαγορίτη Λευτέρη
2)κ. Μπαξεβάνο – Αγ. Κωνστί/νου 3)ΝΟΔΕ Αρκαδίας
Οργή θλίψη και αγανάκτηση κυρίευσαν τους κατοίκους της Μεγαλόπολης για τη δημοσίευση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για την Αρκαδία.
Για ακόμη μια φορά κάποιοι αποφάσισαν να αδικήσουν κατάφορα την επαρχία μας και να της στερήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.
Έτσι ελαφρά τη καρδία αποφάσισαν ότι η Μεγαλόπολη δεν είναι Αρκαδία και οι κάτοικοι αυτής της περιοχής δεν χρειάζεται να εκπροσωπούνται στο κόμμα της ΝΔ.
Την Μεγαλόπολη την θεωρούν μια κουκίδα στον χάρτη που έδωσε και δίνει ανάπτυξη στην οικονομική ζωή της χώρας μέσα από τον υπόγειο πλούτο της και την ηλεκτροπαραγωγή και δεν πρέπει να εκφράζει άποψη, θέση και αντίρρηση στις όποιες αποφάσεις λαμβάνουν οι κοτζαμπάσηδες της πολιτικής.
Την Μεγαλόπολη την θεωρούν και την θέλουν χαβούζα της Αρκαδίας, της Πελοποννήσου και γενικότερα της χώρας που οι κάτοικοι της θα υπομένον σιωπηλά τις αποφάσεις που θέλουν να επιβάλλουν κάποιοι φωστήρες.
Πιστά στην θέση του προέδρου της ΝΔ ότι κανένας δεν περισσεύει, αναρωτιόμαστε ποια ήταν η αιτία που ο μοναδικός υποψήφιος από την πόλη μας δεν ήταν στην λίστα του νομού Αρκαδίας.
Τόσο πολύ ενοχλούσε αυτούς που αποφάσισαν, τη στήριξη εκ μέρους του της περιοχής μας για θέσεις ου είχε εκφράσει δημόσια, όπως π.χ. η κατασκευή της πέμπτης μονάδας φυσικού αερίου; μήπως έφταιγε η συνεχής παρουσία του τα τελευταία 2,5 χρόνια που ήταν και η μοναδική από την ΝΔ;
Όχι κύριοι της κεντρικής εξουσίας. Η πόλη μας είχε, θα έχει και θα συνεχίσει να έχει φωνή που θα την διατρανώνει σε κάθε αρμόδιο κόμμα όταν τούτο κρίνεται ότι είναι εναντία στα συμφέροντα της περιοχής και των κάτοικων της.
Η Τ.Ο της Μεγαλόπολης μετά την έντονη αντίδραση των Μελών της και αισθανόμενοι την αδικία να μας καταπνίγει σε έκτατη συνεδρίαση που έγινε στις 15 / 9/ 2009 και ώρα 18:00 αποφασίσαμε τα παρακάτω :
Α) να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα προς κάθε αρμόδιο κόμμα εξαντλώντας την υπερκείμενη κομματική ιεραρχία,
Β) να υποβάλλουμε την παραίτηση μας από την τοπική ένωση ΝΔ Μεγαλόπολης, αφού δεν δεχόμαστε μόνο τον ρολό του κλακαδόρου.
Η τοπική οργάνωση δεν είναι μόνο για την αφισοκόλληση και την διατήρηση των γραφείων,
Γ) καλούμε την ΝΟΔΕ Αρκαδίας να αναλάβει τα γραφεία της τοπικής ΤΟ ΝΔ Μεγαλόπολης, γιατί σε κανένα παιδί της παράταξης δεν αξίζει ο ρόλος που επιφύλαξε η ΝΔ στον Παναγιώτη Βαλασόπουλο.
Το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαννακούρας Δημήτριος
Ο Γραμματέας
Κουρέτας Ανδρέας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;