Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Μεγαλόπολης - "δραπέτευσε" η αντιπολίτευση

Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος  του Δήμου Μεγαλόπολης  έτους 2010

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, στις 23 Δεκεμβρίου 2009 ημέρα της Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ., προκειμένου, μεταξύ άλλων, να καταρτίσει το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2010.
Η απόφαση έγκρισης του τεχνικού προγράμματος πάρθηκε κατά πλειοψηφία, αφού για άλλη μια φορά η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση.
Κατά την προσφιλή της τακτική, η αντιπολίτευση του Δήμου Μεγαλόπολης, όπως συνήθως κάνει στις σοβαρές αποφάσεις, αποχωρεί από το συμβούλιο, έτσι και τώρα αποχώρησε από την διαδικασία κατάρτισης του τεχνικού προγράμματος με την αιτιολογία ότι δεν της είχαν δοθεί ο προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για το συγκεκριμένο  θέμα...
Μάλιστα, για μια ακόμη φορά διεμήνυσαν ότι θα προσφύγουν στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να ακυρωθεί η απόφαση της πλειοψηφίας!
Σε απάντηση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου υποστήριξε ότι το θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν η κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος και, ως εκ τούτου, δεν υπήρχε λόγος να γνωστοποιηθεί η πρόταση της Δημοτικής Αρχής προηγούμενα, αφού θα ετίθετο προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Συμβουλίου. Προς τούτο μάλιστα ζήτησε και τις αντίστοιχες προτάσεις της Αντιπολίτευσης, προκειμένου να συζητηθούν κι αυτές, αλλά τέτοιες προτάσεις δεν τέθηκαν. 
Η τακτική προσφυγών της αντιπολίτευσης είναι συνήθης, ώστε να μην είναι δυνατή η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου, γιατί το μόνο που φαίνεται ότι την ενδιαφέρει είναι να μην γίνεται τίποτα αναπτυξιακό στη πόλη, κανένα έργο να μην κατασκευάζεται και αυτή να το καρπωθεί πολιτικά όταν θα έρθει η ώρα, χωρίς βέβαια να την ενδιαφέρει το μέλλον της περιοχής μας. 

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι ένας πολίτης που δεν ασχολούμαι με τα δρώμενα του δήμου αλλά θα ήθελα να μάθω εάν τα τεχνικά προγράμματα υλοποιούνται η απλός είναι μια έθιμοτυπική διαδικασία που πρέπει να υποβάλλεται κάθε χρόνο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
San aplos politis opos kai esi ofeilo na sou po oti tirounte kai se arketa megalo pososto...to kako einai oti gia diaforous logous polla erga mpenoun kai ksanampenoun ston proipologismo gia na mporesoun kapia stigmi na plirothoun...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οτι απουσιαζε ενας δημοτικος συμβουλος της πλειοψηφιας,(εφτιαχνε το μαγαζι του),και ηρθε μονο για να περασει το τεχνικο προγραμμα με 9-8,γιατι δεν το σχολιαζεται?Αυτους ψηφιζουμε που δεν πανε ουτε στα δημοτικα συμβουλια..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
To oti me to paramikro apoxori oli i antipoliteusi diladi einai sosto???aftous den tous psifisame??gia emena oute i pleiopsifia oute h meiopsifia den prepei na apousiazoun giati mesa apo to kathe dimotiko simboulio krinete to melon aftou tou topou kai ipotithete oti endiaferei kai tous dio!!!
Ο χρήστης ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε…
ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ...Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη βάζοντας το blog μας στη σελίδα σας. Θέλουμε επίσης να σας πούμε ότι τα «μεγάλα» Blog των δημοσιογράφων που βάζετε στη σελίδα σας …δεν σας βάζουν αυτά… σκεφτήκατε ποτέ γιατί..??? Tους έχετε κάνει μάγκες…για βγάλτε τους από τι σελίδα σας να τους δούμε..!! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

www.ksipnistere.blogspot.com
email : ksipnistere1@gmail.com
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένας δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, πράγματι εκείνες τις ημέρες έφτιαχνε το μαγαζί του... Οπωσδήποτε, δε είναι ό,τι καλύτερο για έναν δημοτικό σύμβουλο να μη συμμετέχει σε όλα τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Πιστεύω όμως ότι έχει συμβεί και άλλες φορές στο περελθόν.
Άποψή μου είναι ότι καλύτερα να υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν πολλές ασχολίες, γιατί από τα αργόσχολα κοπρόσκυλα δεν έχουμε δεί καλύτερο χαϊρι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;