ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ

"Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Γόρτυνος κ. Κων/νου Μιχόπουλου, ύστερα από πληροφορίες ότι το πρακτορείο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης πρόκειται να σταματήσει τη λειτουργία του και να μεταφερθεί στην Τρίπολη ή κάπου αλλού".
"Ήδη οι δημότες του Δήμου Γόρτυνος διανύουν από τα χωριά τους απόσταση άνω των 40 χιλ. για να πάνε στο πρακτορείο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης για να εξυπηρετηθούν. Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχόπουλος αναφέρει:
«Έχοντας προσωπική άποψη για το θέμα αυτό, όπως συμβαίνει με γειτονικό Δήμο του Νομού Ηλείας που οι καταναλωτές ταλαιπωρούνται αφάνταστα όταν πρέπει να διανύσουν απόσταση 85 χλμ. για να πάνε στον Πύργο να τακτοποιήσουν υποθέσεις τους ή να περιμένουν τους Τεχνικούς να έρθουν για αποκατάσταση βλάβης μετά από δύο εικοσιτετράωρα.
Κύριοι των γραφείων της ΔΕΗ Α.Ε., οι καταναλωτές δημότες μου δεν χρωστάνε τίποτα για να ταλαιπωρούνται και να βασανίζονται, επειδή εσείς χωρίς να ζητήσετε κανενός τη γνώμη, παίρνετε αποφάσεις μεταφοράς του πρακτορείου.
Τέλος, είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε απόφαση που θα ληφθεί για μεταφορά του πρακτορείου είτε στην Τρίπολη είτε κάπου αλλού. Οφείλετε να εξυπηρετείται τον καταναλωτή και όχι να τον ταλαιπωρείται.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;

Μεγαλόπολη, Δημοτικές εκλογές (Ζάχαρι και σκόνη της Γαλανιάδη Εύας)