ΠΟΙΟΙ ΚΩΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ




Η μεγαλύτερη εισαγωγή σε θέμα ήταν αυτή που έκανε ο Δήμαρχος κ. Π. Μπούρας, για το ένατο θέμα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Δ.Σ. Μεγαλόπολης με τίτλο «Παραλαβή της μελέτης εκτέλεσης του έργου «Ανέγερση Νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης» Δήμου Μεγαλόπολης».
Η μακροσκελή αναφορά του Δημάρχου είχε να κάνει με το ιστορικό προηγούμενης απόφασης που με τον ίδιο τίτλο ακυρώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά από ένσταση της αντιπολίτευσης του Δήμου κατά της εν λόγω απόφασης!!!
Η ένσταση είχε να κάνει με τυπικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους. Ακυρώθηκε λοιπόν η προηγούμενη απόφαση γιατί στην πρόσκληση προς τους συμβούλους δεν αναφερόταν ο λόγος του επείγοντος του θέματος!!!  Άκουσον - άκουσον.
Ο Δήμαρχος λοιπόν με αυτόν τον τρόπο ανέδειξε ποιοι είναι αυτοί που στην ουσία δεν θέλουν να γίνει το έργο και κωλύουν την αποπεράτωσή του με παντοίους τρόπους.
Η πλειοψηφία στη συνέχεια ψήφισε το θέμα, άλλα για άλλη μια φορά ο κ. Τσιριγώτης άφησε υπονοούμενα ότι και πάλι θα προσπαθήσει να μπλοκάρει την απόφαση!!!
Απίστευτα και όμως αληθινά. 
Άραγε όλα τα έργα που έκανε η προηγούμενη Δημοτική αρχή ήταν όλα καμωμένα με τους τύπους και τις διατάξεις που προβλέπονται από το νόμο;

Εκείνο που μας προβληματίζει περισσότερο είναι πόσους τόνους μπογιά θα χρειαστεί ο Δήμαρχος για να βάψει το νέο Δημαρχείο; Στο παρελθόν οι νομοταγείς χρειάστηκαν ενάμιση τόνο μπογιά για βάψουν ένα Κοινοτικό γραφείο!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;