Η ΦΑΛΑΙΣΙΑ ΜΕ ΓΟΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Η ΔΟΞΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009 στο γήπεδο της Μεγαλόπολης έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ Μεγαλόπολης και ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ.
Η ομάδα της Φαλαισίας εμφανώς καλύτερη και πιο έμπειρη, επικράτησε της ομάδας της Μεγαλόπολης με σκορ 3-1.
Το παιχνίδι έμοιαζε να είναι “ΔΟΞΑ” εναντίον “ΔΟΞΑΣ” μιας και οι περισσότεροι παίκτες της Φαλαισίας ήταν ποδοσφαιριστές, μέχρι πρόσφατα, της Δόξας.
Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο οι ποδοσφαιριστές της Δόξας είχαν ακόμη δυνάμεις, ήταν αμφίρροπος με λιγοστές φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Φαλαισίας επικράτησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα, από εκεί και μετά φάνηκε να λειτουργεί το συναίσθημα από τους πρώην ποδοσφαιριστές της Δόξας και το παιχνίδι άρχισε να κυλά ανιαρά μέχρι τη λήξη του.
Η ομάδα της Μεγαλόπολης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με -5 βαθμούς, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της, όπως για πρώτη φορά στην ιστορία συμβαίνει η Φαλαισία να είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην Δ΄ Εθνική κατηγορία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;