ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧ/ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 5/10/2009


Το Δ Σ του συλλόγου στην πρόσφατη συνεδρίαση του ασχολήθηκε με το σοβαρό θέμα  λειτουργίας καταστημάτων σαν  συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων διαφόρων ειδικοτήτων  χωρίς τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας από τον νόμο.
Καταστήματα με το πρόσχημα την πώληση ανταλλακτικών, πλυντήρια αυτοκινήτων η βενζινάδικα προβαίνουν σε διάφορες επισκευές άσχετες με το είδος της δραστηριότητας τους δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού  μεταξύ των νομίμως αδειοδοτημενων επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου ένας από τους σκοπούς του είναι η διαφύλαξη και προάσπιση των συμφερόντων των καταναλωτών, των οδηγών των αυτοκινήτων αλλά και των μελών του.
Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε  να ζητήσει από όλα τα συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων όλων των ειδικοτήτων, τα πλυντήρια και τα βενζινάδικα που ασχολούνται με διάφορες επισκευές να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες με τις άδειες λειτουργίας τους μέχρι το τέλος του μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Με το τέλος του πάρα πάνω χρονικού διαστήματος  είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στις αρμόδιες  υπηρεσίες  και να λάβουμε όλα εκείνα τα μέτρα που θα εξασφαλίζουν τα συμφέροντα όλων των μελών μας .
Ακόμα υπενθυμίζουμε σε όλους τους  συνάδελφους που έχουν συνταξιοδοτηθεί ότι δεν επιτρέπετε να συνεχίζουν  να εργάζονται με  αντικείμενο την επισκευή των αυτοκίνητων.

Για   Το διοικητικό συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΝΤΟΥΝΑΣ ΔΗΜ.        ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ