ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ 
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στις 28/10/2009 και ώρα 9.00 π.μ. στο χώρο της πάλαι ποτέ πλατείας για να ενώσουμε την φωνή μας, ενάντια στον εμπαιγμό και την κοροϊδία που δεχόμαστε εδώ και 3 χρόνια από την Δημοτική Αρχή. ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: 
1) Το άνοιγμα του κεντρικού εσωτερικού δρόμου του χωριού που παράνομα και αυθαίρετα τον έκλεισε για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα. Εδώ να αναφέρουμε την προχειρότητα που διακρίνει την Δημοτική αρχή. Αυτό περίτρανα επιβεβαιώνεται από: α) Ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Αφού μαγειρεύτηκε πλέον των είκοσι ημερών και μετά στάλθηκε για έγκριση στην Περιφέρεια), για το άνοιγμα του δρόμου. β) Έβαλαν πινακίδες στην είσοδο του δρόμου στην περιοχή του οικισμού πριν ακόμη αποσύρουν από την άλλη είσοδο τα περιβόητα «παραδοσιακά κολονάκια» απαγόρευαν την είσοδο στους μη μόνιμους κατοίκους για να μπορούν να μεταβούν στα σπίτια τους. Το βράδυ του Σαββάτου, 3/10/09 και στις 12.00 μ.μ. συμπατριώτες έβλεπαν δύο ανθρώπους να προσπαθούν να κατεβάσουν τις περιβόητες πινακίδες, ο ένας ήταν Αντιδήμαρχος του Δήμου και ο άλλος υπάλληλος του Δήμου, πιθανόν αναγκάστηκαν να προβούν σε αυτή την ενέργεια το βράδυ πριν των εκλογών γιατί ή οι μη μόνιμοι κάτοικοι συμπατριώτες μας που θα ερχόντουσαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ή οι συνάνθρωποί μας με ειδικές ανάγκες, που ήθελαν να μεταβούν στο Δημοτικό Σχολείο για να ψηφίσουν θα χρειαζόταν να απευθυνθούν στον κ. Βγενόπουλο να τους στείλει ελικόπτερο για να μεταβούν. 
2) Άμεση επανακατασκευή της πλατείας για να γίνει φιλική και λειτουργική για τους επισκέπτές της.
 α) Χώρους για προσωρινό πάρκινγκ για τους πελάτες του Φαρμακείου. 
β) Να φύγουν από το χώρο της πλατείας τα κολονάκια.
γ) Να δοθεί ύψος στην πλατεία να απέχει από το επίπεδο του δρόμου τουλάχιστον στο ύψος δύο σκαλοπατιών. 
Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτή την μεταχείριση της Δημοτικής αρχής που συμπεριφέρεται με χαρακτήρα αποικιοκράτη σε ιθαγενείς. 
ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;