Παπαχριστόπουλος στον «ΘΕΜΑ 104,6»: Δεν ήταν μυστική η συνάντηση με τον Τσίπρα - Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό


papaxristopoulos_ar

Σ' αυτά εδώ τα μαρμάρα κακιά σκουριά δεν πιάνει, είπε για τις κατηγορίες του Καμμένου περί αποστασίας και εξαγοράς o Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Την απόφασή του να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες την οργή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο κ. Παπαχριστόπουλος, είπε ότι δεν ήταν μια μυστική συνάντηση. «Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση. Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για την χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό», ανέφερε.

«Δεν θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση», ξεκαθάρισε, επαναλαμβάνοντας ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσει μετά το τέλος της διαδικασίας την έδρα του.  Στις αιχμές περί εξαγοράς, απάντησε, «σε τούτα εδώ τα μαρμάρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει».

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας στα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι, «τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγα (σσ: στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα), να συμφωνήσω να πάω με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αγγίζουν. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε».

ΣΧΟΛΙΑ (73)

βρε γιατρούλη
σε παρακαλώ, μας γράφεις την συνταγή της κρέμας που βάζεις στη χούφτα σου για να μη ξεφλουδίζει??
Ηρώ
¨οοοοχι Παπαχριστόπουλε , δεν θα φύγεις μετά την ψηφοφορία στη Βουλή . Ο Τσίπρας σε χρειάζεται γιατί μετά το ,,Βόρεια Μακεδονία ,, το κυβερνητικό έργο ολοκληρώνεται με την λύση του Κυπριακού . Δώστε και ,,Ανατολική Κύπρος ,, και μετά πήγαινε να ξεκουραστείς.
Παιδιά έχει ο τσαλαπετεινός;
giannikos
...θυμαμαι το ατομο αυτο που εκανε μπανιο μεσα στο μαζουτ τοτε που ελεγε οτι η παραλια ηταν καθαρη...και σαν γιατρος διαβεβαιωνε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα...μαλιστα πηγαινε και με την παλια του μηχανη...που του χαλαει συνεχεια..ο καημενος...και ξερετε γιατι του χαλαει...γιατι της εβαζε πετρελαιο απο αυτο που εβγαζε απο πανω του...αυτος λοιπον ο ανοητος ειναι βουλευτης του Ελληνικου Κοινοβουλιου και θα υπερψηφισει την συμφωνια των ΠΡΕΣΠΩΝ...τι αλλο θα δουμε απο αυτους τους κρετινους ενας Θεος ξερει μονο...
ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ
ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ... ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΩΣ ΡΟΛΙΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΤΙΣΙΟΝ... ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ .ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΜΑΛΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕΛΦΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΞΕΝΙΟ .ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ...ΓΥΑΛΙ .ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ .ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΟΥ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ .ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ .ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΑΣΕΣ ΚΙ ΟΦΙΤΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ...ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ...ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΒΟΣΚΗΣ .ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΩΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ .
Τι στο καλο... Διαγωνισμό μ@@@@@@ της χρονιά παίζουμε;
Ο.Φ.Α.
Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να ψάξει τα οικονομικά όλων αυτών των λαμόγιων!!Αυτος είναι οπου φυσάει ο άνεμος! αφού έκανε τ αγροτικό του στν ΝΔ κολησε κάποια ένσημα στο ΠΑΣΟΚ και τώρα να κλείσει την σύνταξη του πάει κατά ΣΦΥΡΙΖΑ μερια! ουστ ρεεεε!!!
Praktoro Pasoko Syrizanel
Αυτός ο τρισγελοίος ανθρωπάκος με το φιλαριστό μαλί , ο φωνακλάς τενεκές που έγινε δημόσιο πρόσωπο ,απέκτησε εξουσία και προδίδει τη Χώρα όπως και όλοι οι άλλοι του πρακτοροαχταρμά του Καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (ποτάμι) το ωφείλουν αποκλειστικά και μόνο στα πρακτορολαμόγια τού ΠΑΣΟΚ και τούς ανίκανους φλούφληδες της Ν.Δ.!
Πύσσαρη
ΝαιΝαι πιο γελειος πεθαίνεις Κρίμα ειναι και συνάδελφος επιδερμικά ομως νομιζω δερματολόγος
Γιατρός ΕΣΥ
Τον θυμάμαι πριν από χρόνια να είναι ο βασικός συνδικαλιστής της ΝΔ στα συνέδρια της ΟΕΝΓΕ. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στο ακροδεξιό μόρφωμα του Καμμένου. Κάπου εκεί είναι και η θέση του. Τώρα, πώς από καραδεξιός του κερατά, κατέληξε να "τρέφει πολύ μεγάλη εκτίμηση" στον άθεο τυχοδιώκτη, ανίκανο, θαυμαστή του Μαδούρο. προδότη και ανθέλληνα με πρακτικές πρώην ΕΣΣΔ, είναι ένα μεγάλο μυστήριο. Πιθανά βρήκαν κοινά σημεία επαφής στον τυχοδιωκτισμό. Διότι άλλο κοινό σημείο δε μπορεί να έχουν
προσθηκη
Μάλον περιμένει τίποτα δωράκια για τον μπεζαχτά του το απολίθωμα...ξέρει ότι ποτέ του πιά δεν ξαναμπαίνει στή βουλή και κοιτάει να βολευτεί....



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;