Ενθουσιασμός στο λαό για το ιεραποστολικό ξεκίνημα της Ι.Μ. Φωκίδος

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της Ι. Μητροπόλεως Φωκίδος για την έναρξη του νέου ιεραποστολικού έτους, η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 1ης Νοεμβρίου 2015 στο κατάμεστο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου Αμφίσσης, (χωρητικότητος περίπου 400 ατόμων) παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου. Ήταν μια εκδήλωση που για πρώτη φορά διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος και στέφθηκε με πλήρη επιτυχία.
 
Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρωτ. π. Αθανάσιος Μελισσάρης, ο οποίος άνοιξε το πρόγραμμα αναπτύσσοντας σε σύντομη ομιλία του, τον ζωογόνο και θεραπευτικό ρόλο της Εκκλησίας στα σύγχρονα δρώμενα και ιδιαίτερα στην προοπτική των νέων της εποχής μας.
 
Στην συνέχεια παρουσιάστηκε κατ’ εντολή του Σεβασμιωτάτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, προβολή βίντεο από το έργο της Μητροπόλεως Φωκίδος στον τομέα της νεολαίας την τελευταία δεκαπενταετία, με πολλά στιγμιότυπα από τις φοιτητικές και νεανικές ομάδες των κατασκηνώσεων «Γαλιλαία» της Μητροπόλεως στο Τρίκορφο Φωκίδος και ιδιαιτέρως από το φετινό καλοκαίρι.
 
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το θεατρικό έργο «Το Μονοπάτι», που παρουσίασαν οι νέοι της φετινής φοιτητικής περιόδου των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως.
Η παράσταση μεταδίδοντας διάθεση ενθουσιασμού, ευθυμίας, συγκίνησης και λαχτάρας για την εν Χριστώ ζωή, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος, ο οποίος κλείνοντας την εκδήλωση, επαίνεσε ιδιαίτερα όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της και μοίρασε σε όλους ευλογία ένα ωφέλιμο νεανικό βιβλίο για μικρούς και μεγάλους.
 
Κατενθουσιασμένο το κοινό ζήτησε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος, να επαναληφθούν παρόμοιες εκδηλώσεις που εμπνέουν και συγκινούν την νεολαία, αλλά και τους μεγαλύτερους.
 



































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;