Θεοδωράκης: Οι τακτικές του Τσίπρα μυρίζουν μούχλα

Θεοδωράκης: Οι τακτικές του Τσίπρα μυρίζουν μούχλα
Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο ΒΗΜΑ FM επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως δεν μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως «νέο» γιατί όλες οι τακτικές που ακολουθεί είναι παλαιοκομματικές, μυρίζουν μούχλα.
Αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε “είναι το κόμμα της ανεργίας. Πρώτη φορά κόμμα της αριστεράς δεν αναφέρεται στους ανέργους. Έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ‘καταφέραμε να μην έχουμε άλλες μειώσεις στους συνταξιούχους και στο Δημόσιο. Η Ελλάδα όμως δεν έχει μόνο συνταξιούχους και Δημόσιο. Έχει και τους οι ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα τους οποίους δεν υπολογίζει κανένας στην κυβέρνηση”.
Ποιους όρους θέτει το Ποτάμι για να συγκυβερνήσει
Τους όρους που θέτει το Ποτάμι για να συγκυβερνήσει ανέφερε, λέγοντας “ο πρώτος όρος είναι η σύνθεση της κυβέρνησης. Εμείς μαζί με αποτυχημένους υπουργούς του παρελθόντος δεν συγκυβερνούμε". 
Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, όμως, και στα δύο κόμματα. Σημασία έχουν τα πρόσωπα και όχι το μοίρασμα των υπουργείων” και συνέχισε: “ο δεύτερος όρος είναι ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει μια στρατηγική την οποία δεν έχει”.
«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το ποσοστό των δημοσκοπήσεων»
Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το ποσοστό των δημοσκοπήσεων. Υπάρχει πίεση και κάποιες διαρροές και προς τα αριστερά και προς τα δεξιά. Υπάρχει βεβαίως και μια εισροή γι’ αυτό δεν εμφανίζουμε σημαντικές απώλειες. Νομίζω ότι όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, ο κόσμος θα σκεφτεί ότι υπάρχει μια χρήσιμη επιλογή, το  Ποτάμι. Κάναμε το σωστό και είχαμε θετική συμβολή αυτούς τους επτά μήνες. Εκτιμώ ότι αυτό θα προσμετρηθεί. Ακόμη και η ψήφος στον Μεϊμαράκη και στον Τσίπρα δεν είναι ψήφος βεβαιότητας. Ο κόσμος έχει φάει πολλά χαστούκια το τελευταίο διάστημα και ψάχνει ένα κλαδί για να πιαστεί. Νομίζω ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα μέχρι τις εκλογές. Είναι μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση. Θα σας έχουν πει και οι δημοσκόποι ότι πολύς κόσμος αρνείται να απαντήσει».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ