Τατσόπουλος σε Κατρούγκαλο: Γ@.... μας ρε τζιτζιφιόγκο -Μπέρδεψες τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα

«ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ»
Φωτογραφία: Menelaos Myrillas/SOOC
Εκτός εαυτού βγήκε ο Πέτρος Τατσόπουλος με τις δηλώσεις του νέου υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου ότι η συμφωνία της κυβέρνησης «δεν είναι Βάρκιζα γιατί δεν παραδόθηκαν τα όπλα, δηλαδή η εξουσία...».
Ο συγγραφέας, πριν απαντήσει στον υπουργό μέσω Facebook, προειδοποίησε γι' αυτό που θα ακολουθούσε. Συγκεκριμένα, έγραψε ότι «ειδικά αυτή τη φορά» δεν θα μπει στον κόπο να γράψει «κάτι πιο πνευματώδες και πιο λογοτεχνικό και πιο πολιτικά ορθό» και στη συνέχεια «εκρήγνυται»:
«Γάμησέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο, με τις γραβατίτσες σου και τα μαντηλάκια σου και τα ποσοστά σου επί των επαναπροσλήψεων. Γάμησέ μας, ρε καραγκιόζη, εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης, που μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα. Νισάφι πια. Βουλώστε το, παράσιτα. Αν δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς, τουλάχιστον βουλώστε το».
Λίγο αργότερα επιχείρησε να απαντήσει σε όσους τον επέκριναν για το ύφος του αυτό λέγοντας ότι για τις χυδαίες εκφράσεις του προηγήθηκαν «χυδαίες δηλώσεις».


Πηγή: www.iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ