Φαρμάκι έσταξε η Ζωή για το «εμπάργκο» στην εκδήλωση – Βολές κατά Τσίπρα-Παυλόπουλου

(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Φαίνεται ότι το «εμπάργκο» του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των άλλων πολιτικών αρχηγών στην εκδήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ενόχλησε ιδιαίτερα την πρόεδρο της Βουλής.
Η Πέπη Ρηγοπούλου, που ανέβηκε στο βήμα της εκδήλωσης, σχολίασε: «Χαίρομαι που αυτή την ώρα διαβάζω σε sites τα οποία λένε ότι βρισκόμαστε σε μια απαγορευμένη εκδήλωση» για να συλλάβει ο τηλεοπτικός φακός την πρόεδρο της Βουλής να χαμογελά αυτάρεσκα. Στη συνέχεια, στο περιθώριο της εκδήλωσης... ξεσπάθωσε σε διάφορα πηγαδάκια. «Αυτά δεν τα έχουν κάνει ούτε οι χειρότεροι Μνημονιακοί» είπε στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου όταν επιχειρούσε να την πείσει ότι η κυβέρνηση μπορεί να αποκομίσει κέρδη ακόμα και μέσα σε ένα τρίτο Μνημόνιο.
Πυρ και μανία ήταν και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος αφ' ενός δεν την κάλεσε στο γεύμα με τους πολιτικούς αρχηγούς, αφ' ετέρου δεν παρέστη στην εκδήλωση.
«Η νέα αντίληψη θέλει τη Δημοκρατία να περιορίζεται σε γεύματα μεταξύ πολιτικών αρχηγών» ήταν το ιοβόλο σχόλιο της προέδρου της Βουλής.
Ενώ ακόμη και στην ευχή για «καλές διακοπές» είχε να απαντήσει: «Πάμε για διακοπές με μνημόνιο...».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ