Επιμένει ο Μητρόπουλος: Απαιτείται νέο κυβερνητικό σχήμα

Επιμένει ο Μητρόπουλος: Απαιτείται νέο κυβερνητικό σχήμα

Ζήτησε, επίσης, την εκπόνηση σχεδίου εθνικής επανεκκίνησης και τη συγκρότηση νέας διαπραγματευτικής ομάδας με αξιοπιστία και κύρος

Επιμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος για την ανάγκη συγκρότησης ενός νέου κυβερνητικού σχήματος ευρύτατης πολιτικής και κοινωνικής βάσης λίγες ημέρες μετά τον ανασχηματισμό.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση για το δεύτερο πακέτο μέτρων του τρίτου Μνημονίου «η κυβέρνηση της αριστεράς δεν μπορεί να εφαρμόσει μόνη της μιας τέτοιας σκληρότητας δέσμη μέτρων, δεν μπορεί να κατεδαφίσει μόνη της το κοινωνικό κράτος όπως ζητούν οι δανειστές, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνη της την τρίτη συμφωνία ακόμα και μετά από εκλογές».

Ζήτησε, επίσης, την εκπόνηση σχεδίου εθνικής επανεκκίνησης και τη συγκρότηση νέας διαπραγματευτικής ομάδας με αξιοπιστία και κύρος.

Ερωτηθείς για το αν θα είναι αυτός που θα προεδρεύσει στην κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής ο κ. Μητρόπουλος απάντησε ότι «Πρόεδρος παραμένει η κυρία Κωνσταντοπούλου, περιμένω κι εγώ πώς θα διευθετήσει το ζήτημα, θα προεδρεύσει η ίδια και θα προεδρεύσω κι εγώ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ