Πάγκαλος: Ο Τσίπρας θέλει να κάνει κομμουνισμό στην Ελλάδα

«Είναι άνθρωποι άρρωστοι, ανεπάγγελτοι, ημιμαθείς»

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Δριμύτατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση για την αιφνίδια απόφαση του δημοψηφίσματος εξαπέλυσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM», το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «πραξικόπημα» και «ωμή παραβίαση του Συντάγματος».
Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την ως «αλήτικη ομάδα κακοποιών», η οποία «κυβερνά τη χώρα» και «άρπαξε την εξουσία». «Εγώ θέλω να ψηφίσω όχι στον Τσίπρα, όχι στην εγκληματική παρέα του, όχι στην παραβίαση του Συντάγματος, όχι στην καταπάτηση κάθε νόμου και κάθε εθίμου, που μάς έκανε να ζούμε μέσα σε μια πολιτισμένη μέχρι τώρα, όχι στη δραχμή, όχι στην επιστροφή του κόσμου στην κομμουνιστική δικτατορία και αυτό το όχι είναι «ναι». Με το «ναι» προσπαθώ να αποφύγω όλα αυτά», τόνισε.
«Θέλει να κάνει κομμουνισμό στην Ελλάδα, αυτοί δεν θέλουν να πετύχει η διαπραγμάτευση. Όλα αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα, τερτίπια, παραπλανήσεις και ψέματα. Στην Ελλάδα θέλουν δραχμή. Αυτά τα παιδιά είναι αριστοκράτες, άεργοι, φανατικοί, δογματικοί, θανατολάτρες, θέλουν το θάνατο της χώρας, της Δημοκρατίας, για να επικρατήσουν αυτοί, δεν καταλαβαίνουν τίποτα άλλο», επισήμανε.
Για την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε: «Δεν είναι καλά η γυναίκα. Είναι δυνατόν να αφήσουμε να διαλυθεί η Βουλή, κάτω από μια ψυχωτική ατμόσφαιρα; Σιγά - σιγά θα τρελαθούν και οι βουλευτές. Ας συνέλθει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ελέγχει την πλειοψηφία και ας παρακαλέσει την κα Κωνσταντοπούλου, αν τολμά, να μπει στην άκρη κι ας της αναθέσει κάποιον άλλο ρόλο. Είναι συνεχώς στην τηλεόραση. Η τηλεόραση της Βουλής έχει γίνει προσωπικό κανάλι της κα Κωνσταντοπούλου.»
Και συμπλήρωσε: «Σε κάτι λέει την αλήθεια ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει διαδικασία αποπομπής από την Ευρωζώνη. Δεν υπάρχει τρόπος να μας πουν σας αφαιρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε το ευρώ, ως νόμισμά σας. Όμως μπορούν και το είπαν ότι θα το κάνουν, την επόμενη μέρα, μετά το "όχι", να συμπεράνουν ότι η Ελλάδα δεν ανήκει πλέον σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Ο κ. Παππάς και όλοι οι άλλοι θέλουν να κάνουν τη δικτατορία του προλεταριάτου. Είναι άνθρωποι άρρωστοι, ανεπάγγελτοι, ημιμαθείς, έχουν όλα τα στοιχεία για να μπορούν να έχουν αυτού του είδους την προσήλωση, που είναι τελείως ψυχωτική.
Ζήτησε, τέλος, αν βγει «ναι» στο δημοψήφισμα να παραιτηθεί η κυβέρνηση. «Ο Τσίπρας δεν θέλει να φύγει, θέλει να γίνει ο Στάλιν την Ελλάδας. Αυτό όταν θα έρθει η ώρα, θα υπάρξει η διανομή των ρόλων, δεν θα χρειαστεί να κάνει ο ίδιος τις εκτελέσεις, θα τις κάνει κάποιος άλλος», σημείωσε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ