Παπαδημούλης: Τώρα επείγει το «ναι» στην πρόταση «μέσα και έξω»

Παπαδημούλης: Τώρα επείγει το «ναι» στην πρόταση «μέσα και έξω»

Απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το «ναι» είναι για την κυβερνητική πρόταση και «όχι» για το δημοψήφισμα - «Είναι ώρα ευθύνης για όλους» έγραψε ο κ. Παπαδημούλης 

Ότι «η νέα κυβερνητική πρόταση για συμφωνία χωρίς ΔΝΤ και με λύση για το χρέος, αλλάζει το τοπίο» υποστηρίζει μέσω του Τwitter του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, συμπληρώνοντας ότι «τώρα επείγει το «ναι» στην πρόταση, "μέσα" και "έξω"».
Να θυμίσουμε πως το απόγευμα της Τρίτης η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε νέα πρόταση στους δανειστές, η οποία εξετάστηκε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ζητώντας παράλληλα την αύξηση του ορίου ρευστότητας από την ΕΚΤ μέσω ΕLA. Η εξέτασή της θα ωστόσο θα γίνει στο σημερινό Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης.

Την ίδια ώρα στο tweet του κ. Παπαδημούλη απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έγραψε: «Αγαπητέ θα σου πιστώσω ότι αυτή την ώρα, στο μέτρο που μπορείς, λες τι πρέπει να γίνει... τώρα τα υπόλοιπα αφού σωθούμε!Καλημέρα». Με τη σειρά του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως το «ναι» είναι για την κυβερνητική πρόταση και όχι για το δημοψήφισμα της Κυριακής. 

«Δεν είναι ώρα για φτήνιες. Το Ναι, είναι για την κυβερνητική πρόταση. Όχι για το δημοψήφισμα. Είναι ώρα ευθύνης για όλους» απάντησε συγκεκριμένα στον Άδωνι ο κ. Παπαδημούλης. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ