Τατσόπουλος σε Τσίπρα: Εσύ τα σκάτωσες

Πέτρος Τατσόπουλος

Εκλογές ζητεί ο πρώην βουλευτής, που υπενθυμίζει στον πρωθυπουργό πως στο παρελθόν καλλιεργούσε «εθνικές αυταπάτες» για να κερδίσει τις εκλογές

Ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά την αναγγελία του πρώτου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος την επόμενη Κυριακή, με θέμα την αποδοχή ή όχι της πρότασης των θεσμών στην Ελλάδα.
Ο πρώην βουλευτής θεωρεί πως η «απεχθής συμφωνία» ήταν αποτέλεσμα της «ανικανότητας» του πρωθυπουργού στη διαπραγμάτευση, ενώ του υπενθυμίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που καλλιεργούσε «εθνικές αυταπάτες» για να κερδίσει τις εκλογές. Κατόπιν, του λέει: «Εσύ τα σκάτωσες» και τον καλεί να προκηρύξει άμεσα εκλογές.


Τι έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος:
«Η απεχθής συμφωνία δεν έπεσε από τον ουρανό. Ήταν το αποτέλεσμα της δικής σου ανικανότητας. Της δικής σου διαπραγμάτευσης. Δεν διαπραγματευόταν ο ελληνικός λαός. Διαπραγματευόσουν εσύ. Εσύ καλλιέργησες εθνικές αυταπάτες για να κερδίσεις τις εκλογές. Εσύ μιλούσες για "ούτε μία στο εκατομμύριο" να μην δεχτούν τις δικές σου προτάσεις. Εσύ τα σκάτωσες. Μάζεψε λοιπόν όση αξιοπρέπεια σού έχει απομείνει και πήγαινε πάλι σε εκλογές. Εκεί θα κρίνουμε τη συμφωνία σου. Εκεί θα κρίνουμε κι εσένα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;