«Ποτάμι»: Φαιδρότητα λαϊκίστικης δημαγωγίας από την κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο συντονιστής των τομέων πολιτικής του «Ποταμιού», Θανάσης Σκόκος, κάνοντας λόγο για «σόου» ανήμερα της Πρωτομαγιάς.
«Ποτάμι»: Φαιδρότητα λαϊκίστικης δημαγωγίας από την κυβέρνηση«Οι υπουργοί-διαδηλωτές, αγκαλιά με τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές, αξιοποίησαν τις κάμερες για να απαγγείλουν τις κοινοτοπίες περί “κόκκινων και κατακόκκινων γραμμών” την ίδια στιγμή που οι διαπραγματευτές της κυβέρνησής επιδιώκουν εναγωνίως έναν συμβιβασμό με τους δανειστές», σημείωσε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του.
Την ίδια στιγμή, ο κ. Σκόκος έστρεψε τα πυρά του στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, χαρακτηρίζοντάς τον με ειρωνικό ύφος απόλυτο σταρ, ο οποίος έκλεψε την παράσταση.
«Η παρουσία του συνοδεύτηκε από απαγγελία ποιημάτων, συνομιλία με Γερμανό θαυμαστή του και για φινάλε φιλανθρωπική χειρονομία σε άστεγο η οποία δυστυχώς δημοσιοποιήθηκε, παρά τη γνωστή σε όλους μας αλλεργία του υπουργού προς κάθε είδους προσωπική προβολή» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Όλη αυτή όμως η φαιδρότητα της λαϊκίστικης δημαγωγίας είναι πιο πολύ για κλάματα παρά για γέλια. Είναι μια απροκάλυπτη κοροϊδία σε βάρος των 1,2 εκατομμυρίων ανέργων οι οποίοι, αφού αξιοποιήθηκαν προεκλογικά, είναι πλέον αόρατοι, για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» σημείωσε.


Read more: http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;