Ένας Δεσπότης με τον λαό!

FOKIDOS-1
ROMFEA.GR | Δυναμικό παρών από τον Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο στο Παμφωκικό συλλαλητήριο που οργανώθηκε Παρασκευή 3 Απριλίου, με θέμα το κλείσιμο του γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας.
Ο Σεβασμιώτατος μετείχε ενεργά του συλλαλητηρίου που οργανώθηκε στην πόλη της Άμφισσας, συνεπικουρούμενος από τον Γ.Α.Ε. της Ιεράς Μητροπόλεως, τους συνεργάτες των Μητροπολιτικών γραφείων, καθώς επίσης και πλειάδας Κληρικών από την πόλη της Άμφισσας αλλά και όλου του Νομού έπειτα από προτροπή Του.
Ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας τον λόγο, τόνισε ότι μετέχει τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και σύσσωμη η τοπική Εκκλησία ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του λαού που αγωνίζεται για τα αυτονόητα όπως είναι η πρόσβαση στην δωρεάν υγεία.
Επίσης, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ενότητα και ομόνοια γύρω από το μεγάλο για τον Νομό μας πρόβλημα.
Κλείνοντας την ολιγόλεπτη παρέμβαση του, επισήμανε το ανύσταχτο ενδιαφέρον και την αγωνία Του, προθυμοποιούμενος, όπως έπραξε και κατά το παρελθόν να συνεισφέρει με όποιον τρόπο είναι δυνατόν ώστε να βρεθεί λύση σε αυτό το ζωτικής σημασίας πρόβλημα για τον Νομό και την Μητροπολιτική Περιφέρεια της Φωκίδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;