Αμφισβητεί τη συμφωνία του Eurogroup ο Μητρόπουλος- Μπακογιάννη: Υπάρχει κρυφό κείμενο;

Αμφισβητεί τη συμφωνία του Eurogroup ο Μητρόπουλος- Μπακογιάννη: Υπάρχει κρυφό κείμενο;

Σφοδρή επίθεση στον αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στο πρωί στην εκπομπή του Mega η κυρία Μπακογιάννη χαρακτήρισε ως επικίνδυνη «την αμφισβήτηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε η χώρα». 
Ο κ. Μητρόπουλος ισχυρίστηκε ότι η συμφωνία στο Eurogroup είναι ανυπόγραφη και δεν κυρώθηκε από την Βουλή προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη.
«Υπάρχει η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, υπογράφηκε το κοινό ανακοινωθέν. Αν δείτε και τις ανακοινώσεις της Μέρκελ και του Τσίπρα, αναφέρονται στην συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου κι όχι στην τετράμηνη παράταση», είπε ο κ.Μητρόπουλος και πρόσθεσε ότι η τετράμηνη παράταση δεν φέρει καμία υπογραφή.
«Δεν μπορεί να λέγεται ότι η παράταση του eurogroup είναι ανυπόγραφη» απάντησε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι «Καταλαβαίνετε τι λέτε αυτή την στιγμή, τινάζετε την διαπραγμάτευση στον αέρα. Υπάρχει κρυφό κείμενο στη διαπραγμάτευση με άλλα μέτρα και δεν το παρουσιάζει η κυβέρνηση;».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να φέρει την συμφωνία στη Βουλή με υπογραφές», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μάλιστα τόνισε ότι η συμφωνία που υπεγράφη από την κυβέρνηση είναι ίδια με την συμφωνία που είχε υπογράψει η κυβέρνηση Σαμαρά. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ