Economist προς Τσίπρα: Αντικατέστησε τον Βαρουφάκη και συνεργάσου με το Ποτάμι.

TSIPRAS

Την παρότρυνση προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να απομακρύνει τον Γιάνη Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών, κάνει ο Economist.
«Η Ελλάδα έχει άμεσο κίνδυνο να ξεμείνει από μετρητά» σημειώνεται στο εν λόγω άρθρο, συμπληρώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να τα πάει μια χαρά με την Άνγκελα Μέρκελ στις επικείμενες συναντήσεις αρκεί να αποφύγει του εκβιασμούς» σημειώνεται στο άρθρο.
Ως δείγμα καλής θέλησης... ο Economist δίνει συμβουλή στον Αλέξη Τσίπρα, «να αντικαταστήσει τον φλύαρο Γιάνη Βαρουφάκη με κάποιον πιο ρεαλιστή».
Επίσης, προτρέπει τον πρωθυπουργό να σταματήσει την συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να συνεργαστεί με το πιο μετριοπαθές κόμμα του Ποταμιού. Επίσης, θα πρέπει να δώσει βάρος στο κομμάτι των μεταρρυθμίσεων και να πεις στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του δεν μπορούν να γίνουν πράξη.
Παράλληλα, ο Economist εκτιμά ότι η ελληνική κρίση δεν προκαλεί μόνο οικονομικό χάος. Όσο περνά ο καιρός γίνεται ξεκάθαρο και το γεωπολιτικό χάος που μπορεί να αναδυθεί. Κι αυτό διότι στο βάθος προβάλει πάντα ο Βλαντιμίρ Πούτιν ως αντίπαλον δέος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;