Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Η κυβέρνηση διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια για νέες εκλογές...

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν στελέχη της κυβέρνησης, την έντονη φημολογία που διοχετεύεται εντέχνως από συγκεκριμένα κέντρα και θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο προκήρυξης νέων εκλογών, σε περίπτωση που δεν υπάρξει νέα συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους.
«Διαψεύδουμε σχετικά δημοσιεύματα που φέρουν τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία θα πάμε σε νέες εκλογές. Οι εκλογές έγιναν στις 25 Γενάρη και η λαϊκή εντολή εκφράστηκε με τον πλέον σαφή και καθαρό τρόπο», τονίζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, βάζοντας τέλος στη φημολογία.
Άλλωστε και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως η κυβέρνησή του θα κινηθεί στη διαπραγμάτευση, με οδηγό της την ξεκάθαρη και νωπή λαϊκή εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/political-parties/story/557671/diapseydei-katigorimatika-i-kyvernisi-senaria-gia-nees-ekloges#ixzz3S54gWXkO

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;