Ποτάμι: Ούτε ανοχή ούτε στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω ΑΝΕΛ

Ποτάμι: Ούτε ανοχή ούτε στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω ΑΝΕΛ

Ούτε ανοχή, αλλά ούτε και στήριξη δεν προτίθεται να δώσει το Ποτάμι στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο θα συγκυβερνά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος.
Σύμφωνα με το protothema.gr, το "Ποτάμι" είχε θέσει στον ΣΥΡΙΖΑ ως "κόκκινη γραμμή" να μη συνεργαστεί με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Πάντως, σε δηλώσεις του χθες το βράδυ και ερωτηθείς σχετικά με μια πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε πως το Ποτάμι θα στήριζε την προσπάθεια να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και να μην γίνουν εκλογές.
«Ευρωπαϊκή πολιτική κοινωνικό πρόγραμμα ανάπτυξη και δικαιοσύνη. Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με αντευρωπαϊστές», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι «η ψήφος ανοχής είναι ένα από τα μοντέλα που μπορεί να επιλεγούν».
Σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας πριν από λίγο σε δημοσιογράφους τόνισε ότι «ο κ.Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές τάσεις» και επισήμανε ότι το Ποτάμι «δεν αλλάζει την αρχική του θέση και διαβεβαίωση προς τον ελληνικό λαό».
Για το τι θα πράξει στο εξής δήλωσε ότι θα εκτιμάνε τις προτάσεις που θα κάνει η κυβέρνηση και θα απαντάνε ανάλογα «ναι» ή «όχι».
«Ο κ. Τσίπρας με κάλεσε να τον δω και θα πάω να τον δω στις 7 το απόγευμα» είπε για την επικείμενη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Υπάρχει ένας κακός οιωνός αλλά εμείς θα επιμείνουμε ότι η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα». Για το ζήτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε την άποψη ότι είναι «νωρίς» και είπε ότι αν και μίλησε τηλεφωνικά με τον κ.Αβραμόπουλο «δεν μιλήσαμε για την πιθανή μετακόμισή του στην Αθήνα».
Ο αρχηγός του Ποταμιού τόνισε ότι αυτό που περιμένουν από τον κ.Τσίπρα, «όχι από τον Καμμένο», όπως τόνισε είναι να «κρατήσει τη χώρα στην ευρωπαϊκή πορεία και να προωθήσει μεγάλες ριζικές αλλαγές χωρίς κομματικούς ζυγούς».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;