Κουβέλης και Τσίπρας: Ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα. Ξεχωριστές δηλώσεις, κοινές λέξεις

Για την ανάγκη η χώρα "να αλλάξει σελίδα» έκαναν λόγο Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης στις δηλώσεις τους αμέσως μετά την άκαρπη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.    «Ούτε η Βουλή ούτε ο λαός πρέπει να δώσουν λευκή επιταγή στον κ. Σαμαρά να συνεχίσει τα μνημόνια και την πολιτική λιτότητας. Με την καινούργια χρονιά, η χώρα μας θα γυρίσει σελίδα για πραγματική διαπραγμάτευση. Με αισιοδοξία θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Η άρνηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσουν είναι η άρνησή τους να συμβάλουν στη διατήρηση των υπαρχουσών πολιτικών. Ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Καμμένος: «Δεν θα υπάρξει καμία διαρροή στην τρίτη ψηφοφορία» «Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους. Να είναι σίγουρος ο ελληνικός λαός ότι η ελπίδα έρχεται με την απελευθέρωση της χώρας από της πολιτικές που επιβάλλουν ξένοι κατακτητές...Οι ΑΝΕΛ είμαστε όρθιοι και θα παραμείνουμε όρθιοι μέχρι το τέλος» είπε, ο Π. Καμμένος προσθέτοντας ότι «δεν θα υπάρχει από τους ΑΝΕΛ καμία διαρροή» στην τρίτη ψηφοφορία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;