Μήπως τελικά δεν θα είναι ο Σ. Δήμας και στις τρεις εκλογές υποψήφιος;

Ο Σ. Δήμας έχει την αναγνώριση και τη συμπάθεια όλων πριν την ψηφοφορία, αλλά από πολλούς αμφισβητείται η ικανότητά του να συγκεντρώσει ψήφους και πέρα του κυβερνητικού στρατοπέδου. Κάπως έτσι τα σενάρια άρχισαν ήδη να πηγαίνουν και να έρχονται Τόσο ο Α. Σαμαράς, όσο και ο Ε. Βενιζέλος έσπευσαν, διόλου τυχαία για πολλούς, να μιλήσουν για μια υποψηφιότητα και για τις τρεις εκλογές.
Αλλαγή προσώπου προβλέπεται, όμως το Μαξίμου διαβεβαιώνει ότι αυτό είναι το πρόσωπο και τέλος.
Αν όμως, λένε κάποιοι με νόημα ο Σ. Δήμας στην πρώτη εκλογική διαδικασία στη Βουλή λάβει για παράδειγμα έναν αριθμό ψήφων κοντά στον αριθμό των κυβερνητικών βουλευτών, κοντά στο 155 δηλαδή ή λίγο παραπάνω; Αν δηλαδή δεν καταφέρει να “φέρει” ψήφους και από ανεξάρτητους βουλευτές ή άλλα κόμματα;
Θα επιμείνει στην υποψηφιότητα το Μαξίμου, θα επιμείνει και ο ίδιος να είναι υποψήφιος μέχρι τέλους;
Τα ερωτήματα αυτά έπεσαν στο τραπέζι αμέσως μετά τη διαβεβαίωση από Α. Σαμαρά και Ε.Βενιζέλο ότι ο Σ. Δήμας θα είναι ο υποψήφιος και για τις τρεις εκλογές ίσως και ως συνέχεια το σεναρίου (πριν τις διαβεβαιώσεις) που έλεγε ότι το πρόσωπο του υποψηφίου θα αλλάξει.
Κάπως έτσι πέφτει τώρα το σενάριο που λέει ότι μια... χαμηλή πτήση Δήμα στην πρώτη εκλογή θα φέρει εξελίξεις, εάν δηλαδή ο Σ. Δήμας δεν καταφέρει να ξεπεράσει κατά πολύ τον αριθμό των κυβερνητικών βουλευτών, αν κινηθεί δηλαδή κοντά ή και κάτω από το 160, τότε πολλοί μιλούν για πιθανότητα αλλαγής υποψηφίου και εδώ παίζουν ξανά πολλά ονόματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;