«Άνθρακας» ο ...κουμπαράς του Σούκουρη

«Άνθρακας» αποδεικνύεται ο «κουμπαράς» του Γ. Σούκουρη του βορειοηπειρώτη ανασφάλιστου συγγραφέα ιστορικών βιβλίων, ο οποίος προσπάθησε να δωροδοκήσει την βουλευτή των ΑΝΕΛ Στ. Ξουλίδου όπως η ίδια ισχυρίστηκε προκειμένου να ψηφίσει υπερ της εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο κ. Σούκουρης με μπαράζ τηλεοπτικών του εμφανίσεων αποποιήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ ότι κανείς δεν του υπέδειξε να πει κάτι εναντίον του Π. Μελά είπε πως ήταν καθαρά προσωπικές του απόψεις και διέψευσε τον εαυτό του λέγοντας πως έκανε λάθος στα σημεία στίξης.
Στην ουσία πρόκειται για ένα Βορειοπειρώτη συγγραφέα ιστορικών βιβλίων όπως ο ίδιος συστήνεται ο οποίος κατάφερε μέσω της συνομιλίας του στο facebook με την κα Ξουλίδου ...να τινάξει στον αέρα την διαδικασία για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Παράλληλα ο κ. Σούκουρης ισχυρίζεται ότι είναι ανασφαλίστος «δεν έχω ούτε σύνταξη ούτε ασφάλεια» ενώ είπε ακόμη «αν είχα λεφτά από τη ΝΔ, στη κ. Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μια στη τσέπη μου».
Πάντως είναιικό της εποχής και του τρόπου χειρισμού των πλεονεκτημάτων του διαδικτύου το πόσο εύκολα μπορούν να σπιλώνονται υπολήψεις και να δημιουργούνται αβάσιμα σενάρια που παραπέμπουν σε μαύρες σελίδες του κοινοβουλευτικού βίου της χώρας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;