ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      1.  Ανακοινώνεται ότι από 02 Ιαν 2013 μέχρι και 28 Φεβ 2013 καλούνται όλοι οι στρατεύσιμοι, που γεννήθηκαν το έτος 1995 (κλάση 2016), προκειμένου να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής.

      2. Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει, είτε στην έδρα της Στρατολογικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου στην Τρίπολη αλλά και σε οποιοδήποτε άλλη Στρατολογική Υπηρεσία, είτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

      3.  Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει κατά την παρουσίασή τους να γνωρίζουν τα μητρώα αρρένων στα οποία είναι γραμμένοι και να έχουν μαζί τους φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή των σελίδων του διαβατηρίου τους με τα ληξιαρχικά τους στοιχεία ή εφόσον στερούνται τέτοιων εγγράφων, πιστοποιητικό Δήμου – Κοινότητας, από το οποίο θα προκύπτει η εγγραφή τους σε Μητρώα Αρρένων, και το οποίο θα φέρει τη φωτογραφία τους. Επίσης , όσοι στρατεύσιμοι  έχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), να τον γνωρίζουν προκειμένου να τον δηλώσουν κατά τη διαδικασία κατάθεσης Δελτίου Απογραφής.

      4. Σε περίπτωση μη υποβολής του παραπάνω Δελτίου Απογραφής, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το Νόμο πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

                                                                                             Τρίπολη, 03 Δεκ 2012


 Ο Διευθυντής
Βασίλειος Τζανής - Τζανόπουλος
Ανχης (ΣΣΝΣ) 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;