Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων
 Πελοποννήσου                               
     Σύλλογος Τριτέκνων Μεγαλόπολης
                        Ο ΑΡΚΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     12-10-2012
Ένα ηχηρό "όχι" στα άδικα και εξοντωτικά μέτρα που ετοιμάζεται να
ανακοινώσει η κυβέρνηση είπαν οι τρίτεκνοι της Πελοποννήσου την
Τετάρτη 10/10/12 στο Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο που
πραγματοποίησαν στην Τρίπολη. Ήταν μία δυναμική συγκέντρωση
διαμαρτυρίας που οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου (σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στο
www.sgttma.gr .
Με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Χρήστο Κορομηλά οι τρίτεκνοι της Πελοποννήσου έστειλαν στην κυβέρνηση το μήνυμα ότι τα όριά τους έχουν εξαντληθεί, τόνισαν την πλήρη αντίθεσή τους  στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα και επεσήμαναν ότι με αυτές τις πολιτικές το μεγαλύτερο ποσοστό των τρίτεκνων οικογενειών οδηγούνται στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Οι τρίτεκνοι της Πελοποννήσου αμέσως μετά το συλλαλητήριο έκαναν πορεία στην πόλη της Τρίπολης και κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Φθάνοντας εκεί αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη.
Στη συνέχεια εκπρόσωποι των τριτέκνων με επικεφαλής τους προέδρους των τριτέκνων Τρίπολης Τρ. Σωτηρόπουλο,  Μεγαλόπολης Νίκο Αποστολόπουλο,και την πρόεδρο Τριτέκνων Λακωνίας          κα. ΒΕΛΙΣΣΆΡΗ, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, ο οποίος βρισκόταν εκείνη μέρα στην Τρίπολη, και του επέδωσαν το ίδιο ψήφισμα διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα. Τόσο ο κ. Τατούλης όσο και ο Υφυπουργός Παιδείας δεσμεύτηκαν ότι θα μεταφέρουν τα αιτήματα των Τριτέκνων στην κεντρική εξουσία και στους αρμόδιους Υπουργούς. Στο συλλαλητήριο της Τρίπολης δυναμικό παρών έδωσαν οι τρίτεκνοι της Μεσσηνίας, της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Λακωνίας.
Τέλος ως Πολυμελείς Τρίτεκνες οικογένειες ζητάμε το σεβασμό προς τα παιδιά μας, από τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, απαιτούμε από τον υπουργό εργασίας κ. Βρούτση να σεβαστεί το έργο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κ. Καραμανλή για τις Πολυμελείς Τρίτεκνες οικογένειες και να μην προτείνει μέτρα που θα φέρουν τις πολυμελείς οικογένειες σε εξαθλίωση.
Θεωρούμε σίγουρη την δυναμική στήριξη των Υπουργών και βουλευτών της Πελοποννήσου για τις Πολυμελείς οικογένειες, για την επιβίωση και την αξία στη ζωή των παιδιών μας.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεγαλόπολης Ο ΑΡΚΑΣ προτείνει εδώ και τώρα
            ΕΞΕΓΕΡΣΗ  -  ΕΞΕΓΕΡΣΗ  -  ΕΞΕΓΕΡΣΗ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΕ ΤΗΣ ΠΕΤΠ
    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ