ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποκατάσταση βλαβών σε χαλύβδινο αγωγό
πόσιμου νερού.


            Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποκατάσταση σημαντικών βλαβών, που διαπιστώθηκαν από τον Δήμο στον χαλύβδινο αγωγό πόσιμου νερού, που ξεκινά από το αντλιοστάσιο Κυπαρρισίων και φτάνει στην δεξαμενή της Μεγαλόπολης.
            Συγκεκριμένα αποκαταστάθηκε πολύ γρήγορα εκτεταμένη βλάβη κοντά στον Αι Γιώργη Πλάκας – ρέμα, μήκους 70 περίπου μέτρων με κατασκευή και νέας αερογέφυρας αλλά και άλλες 4 – 5 βλάβες σε όλη την διαδρομή του δικτύου. Από την αποκατάσταση που έγινε από εργαζομένους, τεχνίτες και μηχανικούς της ΔΕΗ ανακτήθηκαν περίπου 30 – 50 km3 νερού ανά ώρα.
            Η προμήθεια καινούργιων χαλυβδινοσωλήνων ήταν προσφορά της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην κατασκευή της 5ης μονάδας (φυσικού αερίου).
            Η όλη προσπάθεια έγινε συντονισμένα και γρήγορα ώστε να μην δημιουργηθεί σχεδόν κανένα πρόβλημα υδροδότησης της πόλης, παρά την υπερκατανάλωση που παρατηρείται αφού τις περισσότερες ημέρες (24ωρο) ξεπερνά τα 5.000 km3.
            Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διεύθυνση και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ για την συντονισμένη και άμεση ανταπόκρισή τους, όπως επίσης ευχαριστούμε την Διεύθυνση και τα στελέχη της ΤΕΡΝΑ για την ανιδιοτελή εξυπηρέτηση του Δήμου.     


Εκ του Δήμου 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;