ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

            Σας ενημερώνουμε ότι :


             Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 11η του μήνα Ιουλίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.30 μ.μ., , προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις  για τα παρακάτω θέματα:

  1. Συζήτηση του με αριθμ. πρωτ. 8812/22-05-2012 στο Δήμο αιτήματος του Συλλόγου Τριποταμιτών Μεγαλόπολεως «Ο  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», σχετικά με την απαλλοτρίωση του οικισμού Τ.Κ. Τριποτάμου.

  1. Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012».

  1. ΄Εγκριση της αριθμ. 48/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη», περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2012, για την καταβολή δαπανών τελών χρήσης τηλεθέρμανσης.

  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012  για την ενίσχυση της πίστωσης προμήθειας εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων.

  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την εγγραφή τόκων του Δανείου της Δημοτικής Επιχείρησης (Π.Υ.Π.Π.Α.Π.Μ.) και την οικονομική τακτοποίησή του.

  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του νέου έργου «Αποκατάσταση φρεατίων Δ.Κ. Μεγαλόπολης» Δήμου Μεγαλόπολης.
  
  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του νέου έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση οδικού δικτύου Δ.Κ. Μεγαλόπολης» Δήμου Μεγαλόπολης.

  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του νέου έργου «Επισκευή αρδευτικών δικτύων χώρων πρασίνου Δ.Κ. Μεγαλόπολης» Δήμου Μεγαλόπολης.

  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του νέου έργου «Εγκατάσταση συστήματος χλωρίωσης Τ.Κ. Μαράθων» Δήμου Μεγαλόπολης.

  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του νέου έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης Τ.Κ. Καρίταινας».

  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του νέου έργου «΄Εργα ύδρευσης Τ.Κ. Καρίταινας»

  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του νέου έργου «Επισκευή δικτύων ύδρευσης Τ.Κ. Ατσίχολου, Κυπαρισσίων, Κωτιλίου και Δ.Κ.  Μεγαλόπολης».

  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την κατάργηση του έργου «Συντήρηση κοινοτικών δρόμων – τεχνικά Τ.Κ. Λυκαίου» και την εκτέλεση νέων έργων στην Τοπική Κοινότητα Λυκαίου.

  1. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εργασίες  βελτίωσης & κατασκευή ηλεκτροφωτισμού της εισόδου Δήμου Μεγαλόπολης επί της επαρχιακής οδού Μεγαλόπολης – Περιβολίων» - Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012.

  1. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων οικισμού Φαναϊτη Τ.Κ. Παραδεισίων» - Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012.

  1. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Βάγγου» - Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012.

  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση της εργασίας «Καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων και συντήρηση πρασίνου Δ.Κ. Μεγαλόπολης».

  1. Περί απόδοσης πίστωσης ποσού 92.548,70 € στην ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε. για την καταβολή της δαπάνης λογαριασμού του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων και πλατειών Δ.Δ.  του Δήμου Γόρτυνος.

  1. Περί συνέχισης ή μη της Β΄ Φάσης του χρηματοδοτούμενου από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ έργου  «Εκτροφείο θηραμάτων  - παραθεριστικό κέντρο Δήμου Φαλαισίας».

  1. Περί καταβολής της δαπάνης 1ου Λογαριασμού του χρηματοδοτούμενου από πιστώσεις ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης έργου «Βελτίωση – διάνοιξη δασικού δρόμου Ι.Μ. Μπούρα – Ι.Μ. Αμπελακίου – Ι.Μ. Ρεκίτσας».

  1. Περί απομαγνητοφώνησης των πρακτικών των συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.

  1. Αίτηση του κ. Γεωργίου Γιαννόπουλου περί κατάληψης δημοτικού δρόμου στην Τ.Κ. Καράτουλα.

  1. Αίτηση του κ. Δημητρίου Λαμπρούλη του Χρήστου σχετικά με την ύπαρξη δημοτικού ή κοινοτικού χώρου (αλάνα) έξω από την οικία του κ. Νικήτα Μέλλιου στα ¨Μουτσαουλέϊκα¨ Τ.Κ. Δυρραχίου.

  1. Αίτημα του Συλλόγου των Απανταχού Παλαιοκαστριτών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» σχετικά με την εκτέλεση εργασιών ηλεκτροφωτισμού ασφαλείας του χώρου και των ταφικών μνημείων στη θέση «Σκλήπια» του Οικισμού Παλαιοκάστρου Τ.Κ. Σαρακινίου.

  1. Αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκορτσινού για την παραχώρηση του κοινόχρηστου χώρου στη θέση «Πηγές Ευρώτα» για τη διεξαγωγή της πανηγυρικής εκδήλωσης.

  1. Αίτημα της Ανώνυμης Εταιρείας «ΣΥΝΟΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ                                                                                                                                      ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ», περί καταβολής μέρους του μετοχικού κεφαλαίου στην ΣΥΝΟΤΑ Α.Δ.Α.Ε.

  1. Αίτημα της «Αδελφότητας Δυρραχιτών στην Αττική» για τη συμμετοχή του Δήμου στον «Αγώνα Δρόμου ¨Δυρράχι – Ρεκίτσα¨  προς τιμήν του Παπαφλέσσα».

  1. Αίτημα του Εκπροσώπου Τ.Κ. Λυκαίου κ. Γεωργίου Χασομέρη, για τη μείωση της τιμής χρέωσης  της ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Λυκαίου.

  1. Διατύπωση των απόψεων του Δήμου Μεγαλόπολης επί του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης.

  1. ΄Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΗΓΗΣ ΣΑΒΑΛΑ».

  1. ΄Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΑ.Λ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ».

  1. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ Δ.Δ. ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ».

  1. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Δ. ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΙΟΥ».

  1. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ  Τ.Δ. ΣΚΟΡΤΣΙΝΟΥ».

  1. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Οδοποιία Τ.Δ. Δήμου Μεγαλόπολης».

  1. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση κοινοτικών δρόμων – τεχνικά Τ.Κ. Καστανοχωρίου».

  1. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποχέτευση ξενώνα Τ.Κ. Βάστα Δήμου Μεγαλόπολης».

  1. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. ΄Ισαρη Δήμου Μεγαλόπολης».

  1. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Τ.Δ. Πλάκας του Δήμου».

  1. ΄Εγκριση δαπάνης μετατόπισης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας επί της οδού Τενέδου Δ.Κ. Μεγαλόπολης.

  1. ΄Εγκριση δαπάνης τοποθέτησης φωτιστικού σώματος σε υπάρχοντα στύλο στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης οδός Τριλόφου πλησίον οικίας Πετρόπουλου Κων/νου.

  1. ΄Εγκριση δαπάνης τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους στην Δ.Κ. Μεγαλόπολης πλησίον στάβλου Παν. Αλεξάκη περιοχή Αγ. Αθανασίου.

  1. ΄Εγκριση δαπάνης μετατόπισης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του φωτισμού οδών και πλατειών στην Τ.Κ. Χιράδων πλησίον της Εκκλησίας στο δρόμο προς Γαρδίκι.

  1. ΄Εγκριση δαπάνης μετατόπισης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στην Τ.Κ. Καστανοχωρίου Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης.

  1. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του φωτισμού οδών και πλατειών στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης προέκταση της οδού Αθ. Διάκου (περιοχή παλαιάς Δεξαμενής).

  1. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του φωτισμού οδών και πλατειών στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης επί της οδού Καϊκα στην οικία Σταυρινούδη Βασ.

  1. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του φωτισμού οδών και πλατειών στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου στη οικία Μπάζιου Δ.

  1. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του φωτισμού οδών και πλατειών στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης στην οδό Ηλέκτρας ανάμεσα Περιφερειακό & Ανδρούτσου.

  1. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του φωτισμού οδών και πλατειών στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης  στις οδούς Πλαπούτα, Μπότσαρη και Παπαναστασίου.

  1. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του φωτισμού οδών και πλατειών στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης στις οδούς Μ. Ανδρόνικου και Γ. Σεφέρη.

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας υλικών συντήρησης και επισκευής λοιπών εγκαταστάσεων.

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας υλικών συντήρησης δικτύων αποχέτευσης για την κάλυψη αναγκών των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας δομικών υλικών για την κάλυψη αναγκών των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας κλιματιστικών μηχανημάτων για την κάλυψη των υπηρεσιών του Δήμου.

  1. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ανταλλακτικών επισκευής και συντήρησης των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου.


                                                                                                   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                                     Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;