ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Σας ενημερώνουμε ότι :

            Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 25η του μήνα Ιουνίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 6.30 μ.μ., , προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις  για τα παρακάτω θέματα:

  1. Αίτηση της κας Μάτσικα Αγγελικής για καταβολή δαπάνης αποζημίωσης Ανταποκριτή Ο.Α.Ε.Δ. πρώην Δήμου Γόρτυνος.
  1. Αποδοχή πίστωσης ποσού 2.652,56 € για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν στο Δήμο  με το Ν. 3852/2010.
  1. Αποδοχή και διάθεση πίστωσης ποσού 66.700,00 € από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών  για την κάλυψη δαπανών πυροπροστασίας έτους 2012 (ΣΑΕ 055).
  1. Διάθεση πίστωσης - Συμμετοχή του Δήμου Μεγαλόπολης στη διοργάνωση της τοπικής εορταστικής εκδήλωσης των  Αγίων Αποστόλων Τ.Κ. Λεονταρίου.
  1. Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού (Δασοφύλακα) με δίμηνη απασχόληση για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών προστασίας των δασικών εκτάσεων από τον κίνδυνο πυρκαγιών, Δήμου Μεγαλόπολης.
  1. Καθορισμός ειδικοτήτων πρόσληψης προσωπικού με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου, μετά την Α.Π. οικ. 23672/13-6-2012 Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και Οικονομικών.
7.     Υποβολή πρότασης του Δήμου Μεγαλόπολης στην Α.Π. Οικ. 117721 / Π126/ 27-03-2012 με Κωδικό 1.13 Πρόσκληση του Υ.Π.Ε.Κ.Α. για την ένταξη της πράξης με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ).

  1. Εκτέλεση του χρηματοδοτούμενου από πιστώσεις 3ου ΕΑΠ έργου «Αξιοποίηση – Ανάδειξη – Προσπελασιμότητα  Κάστρου Γαρδικίου Τ.Δ. Χειράδων» - Αναμόρφωση του Π/σμού του Δήμου οικ. έτους 2012 για την εγγραφή συμπληρωματικών πόρων του έργου και  τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012.
  1. Εκτέλεση του έργου «Υπογειοποίηση Κάδων Δ.Κ. Μεγαλόπολης» - Αναμόρφωση του Π/σμού του Δήμου  οικ. έτους 2012 για την ενίσχυση του προϋπολογισμού του έργου και  τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012.
  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση Δικτύου ΄Υδρευσης Οικισμού Παλαιοκάστρου Τ.Κ. Σαρακινίου».
  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή της  δαπάνης 3ης Πιστοποίησης Εργασιών & Εντολής Πληρωμής του έργου «Κατασκευή τεχνικών στο οδικό δίκτυο των Τ.Δ. του Δήμου Μεγαλόπολης», λόγω αναθεώρησης τιμών.
  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την εγγραφή πίστωσης για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Απεντόμωση Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Μεγαλόπολης».
  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκπόνηση της Μελέτης με τίτλο «Αποκατάσταση Εγκαταστάσεων Ανοικτού Σταδίου Δ.Κ. Μεγαλόπολης».
  1. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την εκπόνηση της Μελέτης με τίτλο «Ανέγερση Νέου Προπονητηρίου και Διαμόρφωση Χώρων Γηπέδου».
  1. Παραλαβή του 1ου και 2ου σταδίου της μελέτης: «Μελέτη δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Δ. Μεγαλόπολης».
  1. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. ΄Ισαρη».
  1. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Κατασκευή Αίθουσας Πολλαπλών χρήσεων στο Τ.Δ. Πλάκας του Δήμου».
  1. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ανταλλακτικών  για την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων & μηχανημάτων του Δήμου.
  1. Δωρεάν παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος 4Χ4 (Αριθμ. Κυκλ. ΚΗΙ 7614) με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης, κατά την αντιπυρική περίοδο 2012.

                                                                                                   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                            Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;