Ο ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Θάνος Τζήμερος - «Τζάμπα μάγκας ο Τσίπρας – Επικίνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ»

Επίσκεψη στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη πραγματοποίησε σήμερα ο επικεφαλής του κόμματος ‘Δημιουργία ξανά’ Θάνος Τζήμερος. Όπως δήλωσε η συνάντηση είχε στόχο τη συζήτηση για την ενίσχυση των περιφερειών αλλά και επειδή εκτιμά ιδιαίτερα την αποφασιστική στάση του Πέτρου Τατούλη στην πολιτική σκηνή. ‘Άνθρωποι σαν τον Τατούλη μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο’ υποστήριξε. Μαζί του ήταν στελέχη του κόμματός του και συγκεκριμένα η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη και ο κύριος Γιώργος Τανισκίδης.
Υποστήριξε ότι είναι το πρώτο κόμμα που πήρε ποσοστό από ανθρώπους που συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία γιατί εκφράζουν αυτό που λέει ο έλληνας στην παρέα του, εκφράζουν την κοινή λογική. Ευχαρίστησε τους 136.000 έλληνες που στήριξαν το κόμμα και ευχήθηκε να υπάρξει και σε αυτές τις εκλογές η ίδια ανταπόκριση.
Μίλησε για τη συνεργασία του κόμματος με τη ‘Δράση’ του κύριου Μάνου λέγοντας ότι πολλές από τις απόψεις τους συμπίπτουν και ότι η συνεργασία είναι απαραίτητη σε μια τέτοια περίοδο. Όπως είπε ‘κάνουμε αυτή την προεκλογική σύμπραξη για να ξεπεράσουμε το 3% ώστε να έχουμε λόγο στη Βουλή’. Όπως δήλωσε η ‘Δημιουργία ξανά’ πρόκειται για ένα κόμμα μεταρρυθμιστικό που εγκαινιάζει έναν πολιτικό λόγο που ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει.
Χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ επικίνδυνο και στερούμενο σοβαρότητας που οποιαδήποτε σαχλαμάρα του έρθει διατυπώνει. Ο μόνος λόγος όπως είπε που ψηφίστηκε από τον κόσμο είναι η τιμωρία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Βαδίζει χωρίς οικονομικό πρόγραμμα και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ αφού δε μπορούν να συνεργαστούν ούτε μεταξύ τους (αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ), υποστήριξε. Χαρακτηριστικά για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ‘ο τζάμπα τσαμπουκάς και ο τζάμπα μάγκας κοστίζει’.
Μίλησε και για την Χρυσή Αυγή υποστηρίζοντας ότι διαχειρίζεται την κατάσταση με λάθος τρόπο αλλά απειλή όπως είπε δεν είναι μόνο η τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής είναι και του ΠΑΜΕ που έδερνε εργαζόμενους για να μην πάνε στη δουλειά τους και να κάτσουν να διαδηλώσουν.
Ακολουθεί video με την εισήγηση του Θάνου Τζήμερου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας της συνάντησης του με τον Πέτρο Τατούλη.   
Ρεπορτάζ - Βασιλική Παπαδοπούλου
ΠΗΓΗ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;