ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29 ΜΑΙ 2012





Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τα άδικα και σκληρότατα μέτρα των τελευταίων Κυβερνήσεων κατά της οικογένειας και ιδιαιτέρως της οικογένειας με τρία παιδιά και άνω:

Καταγγέλλουμε τις θέσεις της  Λαγκάρντ για τα παιδιά και το μέλλον της Ελλάδας, διαφαίνετε  από τις θέσεις της  το πραγματικό πρόβλημα της Ευρώπης και όχι μόνο, που δεν είναι άλλο από την βαθύτερη έννοια της λέξεως (βάρβαροι που σημαίνει ότι μετρώνται με το βάρος του σώματός).

Τα οικονομικά προβλήματα ανάμεσα στο Δ.Ν.Τ. και τον άξονα BRICS ανέδειξαν την Ελλάδα οικονομικά αδύναμη και σ΄αυτό βοήθησαν οι κυβερνήσεις  ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. φέρνοντας τους Τρίτεκνους σε απόγνωση με τα νέα μέτρα.   

-Περιορίζοντας  το αφορολόγητο όριο, η περίφημη Κυβέρνηση συνεργασίας στα 12000 ευρώ το μέγιστο(κάτω από το όριο φτώχειας για μια οικογένεια με τρία τέκνα) είχε σαν συνέπεια ειδικά οι τρίτεκνες οικογένειες να φορολογούνται περισσότερο από κάθε άλλη οικογένεια ή άγαμο φορολογούμενο. Για οικογένεια με 1 ή 2 παιδιά ο αναλογούν φόρος να είναι έως 750 ευρώ, με 3 παιδιά  να εκτοξεύεται στα 3000 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;