ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ


Τα “έσπασαν” όλα στο Περιφερειακό - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

6.4.2012 —Για κάποια λεπτά, επικράτησε το απόλυτο χάος, μέσα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν εξαγριωμένοι κάτοικοι της Μαντινείας επιτέθηκαν προς τον Περιφερειάρχη και προς περιφερειακούς συμβούλους, πετώντας πάνω τους, ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Αναποδογύρισαν έπιπλα και επικράτησε πανικός.





Μέσα σε τρεις ημέρες, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, διακόπηκε δύο φορές, εξαιτίας επεισοδίων. Την πρώτη φορά, αυτό συνέβη τη Δευτέρα, ενώ επεισόδια συνέβησαν και το απόγευμα της Πέμπτης.
Ειδικά, τα σημερινά επεισόδια ήταν ακόμα πιο σοβαρά, αφού για κάποια λεπτά, επικράτησε το απόλυτο χάος, μέσα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν εξαγριωμένοι κάτοικοι της Μαντινείας επιτέθηκαν προς τον Περιφερειάρχη και προς περιφερειακούς συμβούλους, πετώντας πάνω τους, ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Αναποδογύρισαν έπιπλα και επικράτησε πανικός.
Λίγο μετά τις 8.00 αποχώρησε, από το κτίριο του Πνευματικού Κέντρου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από δυνάμεις της αστυνομίας.
Δεν σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο, κατά την αποχώρησή του, παρά μόνο ακούστηκαν φωνές εναντίον του και γιουχαΐσματα, από κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος εκεί, για τη στάση που κράτησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για την υπόθεση της μονάδας βιοαερίου στη Μαντινεία
Πηγή: isthmos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;