ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Tην 2α του μήνα Απριλίου του έτους 2012, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:


1.΄Εκτακτη ετήσια χρηματική εισφορά Δήμου Μεγαλόπολης για την ενίσχυση του Ταμείου του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων.
2.Διάθεση πίστωσης ποσού 3.000,00 € οικονομικής ενίσχυσης της ΔΕΗ ΑΕ έτους 2011 για την καταβολή δαπανών εκδηλώσεων «Καρναβάλι Μεγαλόπολης 2012».
3.Ψήφιση πίστωσης για την καταβολή δαπανών των εορταστικών εκδηλώσεων Θεοφανείων στις Δημοτικές Ενότητες Φαλαισίας και Γόρτυνος Δήμου Μεγαλόπολης.
4.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Γηπέδου 5*5 Δ.Κ. Μεγαλόπολης».
5.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση παιδικών χαρών Δ.Κ. Μεγαλόπολης».
6.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Νέας
Εκκλησούλας».
7.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Παραδεισίων».
8.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Χράνων».
9.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Οικισμού Απιδίτσας Τ.Κ. Χωρέμη».
10.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Δυρραχίου».
11.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Καμάρας».
12.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων και Αποκατάσταση Δημοτικών Εγκαταστάσεων Τ.Κ. Καρίταινας».
13.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. ΄Ισαρη».
14.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση κοινοτικού οδικού δικτύου Τ.Κ. Τουρκολέκα».
15.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση κοινοτικού οδικού δικτύου Τ.Κ. Σκορτσινού».
16.Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση – Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου και κτιριακών εγκαταστάσεων Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Ζώνης».
17.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης του έργου «Επεκτάσεις αποχετευτικού δικτύου εντός του ΕΡΣ Μεγαλόπολης».
18.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης του κατεπείγοντος έργου «Αντικατάσταση φθαρμένου τμήματος του παρκέ στο κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης».
19.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης του κατεπείγοντος έργου «Αποκατάσταση κατολίσθησης κοινοτικού δρόμου Τ.Κ. Ακόβου».
20.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης της κατεπείγουσας εργασίας «Επισκευή αντλητικού συγκροτήματος Κεράσοβα».
21.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την καταβολή της δαπάνης εκτέλεσης της κατεπείγουσας εργασίας «Επισκευή αντλητικού συγκροτήματος Οικισμού Χρούσα Τ.Κ. ΄Ισαρη».
22.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την εγγραφή πίστωσης εκτέλεσης εργασίας «Καταπολέμηση ζιζανίων νεκροταφείων Δήμου Μεγαλόπολης».
23.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 - Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας της κατεπείγουσας προμήθειας ηλεκτροκινητήρα αντλητικού συγκροτήματος Τ.Κ. Ραψομμάτη.
24.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την ενίσχυση της γραμμένης πίστωσης καταβολής της δαπάνης 2ης Πιστοποίησης Εργασιών & Εντολής Πληρωμής του έργου «Συντήρηση & επισκευή λοιπών μονίμων εγκαταστάσεων (γραφείο κίνησης) του Δήμου Μεγαλόπολης», λόγω αναθεώρησης τιμών.
25.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την ενίσχυση της γραμμένης πίστωσης καταβολής της δαπάνης 3ης Πιστοποίησης Εργασιών & Εντολής Πληρωμής του έργου «Ανάπλαση πλατείας Εθνικής Αντίστασης» του Δήμου Μεγαλόπολης, λόγω αναθεώρησης τιμών.
26.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την ενίσχυση της γραμμένης πίστωσης καταβολής της δαπάνης 3ης Πιστοποίησης Εργασιών & Εντολής Πληρωμής του έργου «Κατασκευή αρδευτικών αυλάκων Δ.Δ. Κ. Καρυών, Θωκνίας, Ν. Λυκόσουρας, Τριποτάμου» του Δήμου Μεγαλόπολης, λόγω αναθεώρησης τιμών.
27.Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας Δορυφορικού Συστήματος Εντοπισμού GPS Δύο Συχνοτήτων για την κάλυψη των αναγκών των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.
28.Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Παραδεισίων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;