ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι :
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 26η του μήνα Μαρτίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 6.30μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
1. Αποδοχή πίστωσης συνολικού ποσού 232.271,89 € από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών τακτικής επιχορήγησης (β΄ δόση) μηνός Φεβρουαρίου 2012.
2. Διάθεση εκτάκτων πιστώσεων Υπουργείου Εσωτερικών του άρθρου 27 του Ν. 3756/2009 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και επενδυτικών δραστηριοτήτων & έργων, για την καταβολή οφειλόμενων δαπανών Δήμου Μεγαλόπολης.
3. ΄Εγκριση του Απολογισμού Σχολικής Επιτροπής 2ου Δημοτικού Σχολείου οικ. έτους 2011 (για το διάστημα 01.01.2011 έως 30.06.2011).
4. ΄Εγκριση του Απολογισμού 1ης Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου – Λυκείου Μεγαλόπολης οικ. έτους 2011 (για το διάστημα 01.01.2011 έως 08.07.2011).
5. ΄Εγκριση της αριθμ. 22/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης, περί ψήφισης του Π/σμού οικ. έτους 2012.

6. Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Μεγαλόπολης και Δήμου Γορτυνίας για τη συνέχιση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για το διάστημα 01.01.2012 έως 31.01.2012.

7. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Μεγαλόπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την παραχώρηση στο Δήμο Μεγαλόπολης κρατικού μηχανήματος (απορριμματοφόρου) προς χρήση.

8. Αίτηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λεονταρίου κ. Θεόδωρου Νικολακόπουλου, σχετικά με την καθορισμό τιμής ζώνης από το Υπουργείο Οικονομικών στους οικισμούς Δήμου Μεγαλόπολης.

9. Αίτηση της κας Ελένης Σαλταμανίκα - Ψιλοβασιλοπούλου, σχετικά με την καθορισμό τιμής ζώνης από το Υπουργείο Οικονομικών στους οικισμούς Δήμου Μεγαλόπολης.

10. Αίτηση του κ. Ιωάννη Μαντζιώρη του Ευαγγέλου, σχετικά με την καταβολή δαπανών παροχής υπηρεσιών πρώην Δήμου Γόρτυνος σε βάρος του Π/σμού του Δήμου Μεγαλόπολης οικ. έτους 2012.

11. Αίτηση της κας Δέσποινα Λαμπροπούλου του Ευαγγέλου σχετικά με την καταβολή δαπανών παροχής υπηρεσιών πρώην Δήμου Γόρτυνος σε βάρος του Π/σμού του Δήμου Μεγαλόπολης οικ. έτους 2012.

12. Αίτημα του Συλλόγου των Απανταχού Παλαιοκαστριτών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ», για «δωρεάν» παραχώρηση κενοταφίου στον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πανάρετο Ασημακόπουλου στο Κοιμητήριο Οικισμού Παλαιοκάστου Τ.Κ. Σαρακινίου.

13. Αίτηση της κας Μαρίας Καντέλη – Αργυροπούλου σχετικά με απάντηση στο αριθμ. 547/20.02.2012 έγγραφο.

14. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Συντήρηση κοινοτικών δρόμων – τεχνικά Τ.Κ. Καστανοχωρίου».

15. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Λυκόσουρας».
16. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αποχέτευση Ξενώνα Τ.Κ. Βάστα Δήμου Μεγαλόπολης».
17. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Τ.Δ. Πλάκας του Δήμου».
18. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης της εργασίας «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποστήριξη του Δήμου Μεγαλόπολης στην ωρίμανση των διαδικασιών Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου».
19. Δωρεάν παραχώρηση του ακινήτου πρώην Γηροκομείου Μεγαλόπολης (οικοπέδου και παλιού κτίσματος) στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού για την ανέγερση και ανοικοδόμηση Αρχαιολογικού Μουσείου Μεγαλόπολης.
20. Κανονισμός Χρήσης και Λειτουργίας των Συστημάτων ΄Υδρευσης Δήμου Μεγαλόπολης.

21. Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών κατά κατηγορία επαγγελμάτων και προσδιορισμός ισάριθμων συγκεκριμένων θέσεων για την άσκηση υπαίθριου εμπορίου.
22. Καθορισμός κοινοχρήστων χώρων για την άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων και επιβολής δικαιώματος χρήσης.
23. Χορήγηση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου στην κα Βαρβάρα Ζιάκα του Ιωάννη στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης για την έκθεση Βιβλίου κατά το χρονικό διάστημα από 06.04.2012 έως 16.04.2012.

24. Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών για την προμήθεια εμβολίων εργατοτεχνικού προσωπικού Δήμου Μεγαλόπολης.
25. Ορισμός Επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου με τίτλο «Κατασκευή Δικτύου ΄Υδρευσης στα Τ.Δ. Κατσίμπαλη. Ζώνης, Κυπαρισσίων με κατασκευή δεξαμενών» Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος.
26. Ανανέωση της εγγραφής του Δήμου Μεγαλόπολης ως συνδρομητής στη Νομική Βάση Πληροφοριών «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;