ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ελάτε να δώσουμε ένα νόημα διαφορετικό στα φετινά Χριστούγεννα!
Το «Δέντρων των Ευχών» που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2010 στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης, καθιερώνεται, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται.
Ελάτε την Παραμονή των Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου 2011 ημέρα Σάββατο, λίγο μετά τις 11 πμ στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης, όπου θα σας περιμένουμε για να γράψετε την ευχή σας και να στήσετε ένα δέντρο γεμάτο ευχές.
         Στην πλατεία θα μας περιμένουν και άλλα δέντρα που θέλουν και αυτά λίγη πρωτοτυπία και φαντασία. Βγάλτε τη δημιουργικότητα σας σε ένα «άχρηστο» αντικείμενο και ελάτε κοντά μας.  Βρείτε ένα ανακυκλώσιμο υλικό (χάρτινη ή πλαστική συσκευασία), στολίστε το όπως σας αρέσει, βάλτε του χρώματα γυαλιστερά, φωτεινά, χαρούμενα και ελάτε να στολίσουμε  τα δέντρα της πλατείας με ανακυκλώσιμα υλικά.
ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Κάθε αντικείμενο μπορεί να αξιοποιηθεί με λίγη διάθεση για δημιουργία.
         Δίπλα στο « δέντρο των ευχών» θα  στηθούν « κουτιά αλληλεγγύης». Όσα παιδιά έχουν τη διάθεση να προσφέρουν ένα παιχνίδι που δεν το χρειάζονται πια, μπορούν να το φέρουν και να το τοποθετήσουν στα κουτιά αλληλεγγύης. Παράλληλα  το κάλεσμα ισχύει και για όσους πολίτες θεωρούν ότι μπορούν να διαθέσουν κάποια τρόφιμα(ρύζι, μακαρόνια, γάλα κτλ) για να στηρίξουν ανθρώπους της περιοχής μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Ο Δήμος Μεγαλόπολης θα αναλάβει να μοιράσει τα προσφερόμενα είδη που θα συγκεντρωθούν στις  οικογένειες που έχουν ανάγκη στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Ο Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί να δεχτεί τα γράμματα, τις ζωγραφιές και να κεράσει όλους τους μικρούς μας φίλους.

ΕΥΧΕΣ- ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΓΑΠΗ
Εκ  του Δήμου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ