Συνάντηση Πέτρου Τατούλη με τον Παναγιώτη Κοκοσιέλη


Τον Επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο εν δράσει» Παναγιώτη Κοκοσιέλη με τους συνεργάτες του, συνάντησε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011, στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν, για την στενή συνεργασία που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στην περιφέρεια και το επιμελητήριο, για θέματα όπως Τουρισμός, τοπική ανάπτυξη, αγροτικά προϊόντα κλπ.
Επίσης αναφέρθηκαν και στη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη λήψη αποφάσεων, όσον αφορά τη διαχείριση πόρων, κονδυλίων και την κατανομή τους καθότι οι αποφάσεις για επενδύσεις στην Αρκαδία αφορούν άμεσα όλους τους επιχειρηματίες.
Ο κ.Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στην περιφερειακή συνείδηση που πρέπει να αποκτήσει το Επιμελητήριο, καθώς και για το καλάθι προϊόντων Πελοποννήσου.
Ο Παναγιώτης Κοκοσιέλης ζήτησε την συνεργασία της Περιφέρειας για την καθιέρωση ετήσιου συνεδρίου όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και τη σημαντική θέση που πρέπει να έχουν τα Αρκαδικά προϊόντα στο καλάθι Πελοποννήσου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ