ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ο ΑΡΚΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Σύλλογος τριτέκνων << Ο ΑΡΚΑΣ >> μέσα από την συνεργασία  του γραφείου του Ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Σαλαβράκου Νικ. ολοκλήρωσε την ομάδα των 35 ατόμων για την εκπαιδευτική εκδρομή στις Βρυξέλες.

Ο  Σύλλογος καλεί στις 5/10/2011 και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα του ΕΠΑ.Λ. τους μαθητές και τους γονείς για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν στην εκδρομή στις 16 Οκτωβρίου στις Βρυξέλες.

Στην 5η συνεδρίαση Πελοποννήσου τριτέκνων οικογενειών θα βρεθεί ο σύλλογός μας που θα γίνει στην Καλαμάτα στις 2 Οκτωβρίου. Θα συζητηθούν θέματα όπως τα οικονομικά ζητήματα, το νέο χαράτσι  της κυβέρνησης, η δημογραφική πολιτική, και η στάση των Τριτέκνων απέναντι στα μέτρα.
Τέλος καταγγέλλουμε την κοροϊδία των Βουλευτών που ψηφίζουν το χαράτσι και κόβουν το αφορολόγητο φέροντας χιλιάδες οικογένειες σε απόγνωση, όταν και οι τριάκοσοι βουλευτές 
 ψηφίζουν τον προϋπολογισμό της Βουλής με το ποσό των διακοσίων εκατομμυρίων  (200.000.000) ευρώ περίπου για κάθε έτος (2012-13-14) χωρίς κανένα δισταγμό και καμία περικοπή.
Η απάντηση στα μέτρα που έρχονται θα είναι η λαοθάλασσα των πολυμελών οικογενειών απέναντι στην κυβέρνηση που αδιαφορεί.
                       
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ  ΤΗΣ  ΤΡΟΙΚΑΣ   

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.


Ο  Πρόεδρος

Αποστολόπουλος  Νίκος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;