ΠΟΔΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ




Με επιτυχία παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η πρωτόγνωρη και πρωτοπόρος για την περιοχή μας εκδήλωση « Ποδηλατώντας την Ιστορία ». Μια εκδήλωση με ιστορικό, περιβαλλοντικό και αθλητικό χαρακτήρα. Η βόλτα με τα ποδήλατα στα ιστορικά χωριά, ο περίπατος στη φύση, οι δράσεις και τα παιχνίδια στην λίμνη μάγεψαν τους πολλούς μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.
            Επειδή πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια αξίζουν πολλά ευχαριστώ στον ποδηλάτη, συμπατριώτη και πρωταθλητή μας Βασίλη Αναστόπουλο που μας τίμησε με την παρουσία και την συμμετοχή του. Στο Λιχνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης, το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, την εταιρεία Περιπέτεια, τον Μπάμπη Τσαγκόγιωργα που χάραξε τη διαδρομή, τη Ρέτζιου Χρυσάνθη, τον κ. Καλόμαλο με τα ποδήλατα, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων, τον αντιδήμαρχο κ. Καρατζαφέρη Φώτη, τον κ Γεωργαντά Βασίλη όπως και  στον συνδιοργανωτή  πολιτιστικό σύλλογο Σκορτσινού  που συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Πάνω από όλα ολόψυχα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Μεγαλόπολης που βοήθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα.  
            Ζητώ συγνώμη και κατανόηση για τυχόν λάθη και παραλήψεις, γιατί έγινε για πρώτη φορά μια τέτοια εκδήλωση και ας δώσουμε ραντεβού το Σεπτέμβριο Ποδηλατώντας στους δρόμους της Μεγαλόπολης.

Γαλάνη Δέσποινα
Δημοτική Σύμβουλος 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;