ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαλόπολης με την αγγελία του αδόκητου θανάτου του πρώην Δημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μεγαλόπολης, Αναστασίου Καλογερόπουλου του Γεωργίου, συνεδρίασαν σήμερα την 28η του μήνα Απριλίου του έτους 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ., για να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα, εκτιμώντας τη μεγάλη προσφορά του στην τοπική κοινωνία.


Να αποδώσουν την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο, που διακρίθηκε για την εργατικότητα, την προσήνεια, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος, την ηπιότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας, την οποία υπηρέτησε από το αξίωμα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Μεγαλόπολης, επί σειρά είκοσι (20) ετών (1987-2006), καταξιώνοντας έτσι το τιμητικό αξίωμα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβούλου.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ


Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για το θάνατο του πρώην Δημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μεγαλόπολης, Αναστασίου Καλογερόπουλου του Γεωργίου, με την αριθμ. 165/2011 απόφασή του, ως ακολούθως:


1. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.


2. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.


3. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Δημοτικό Κατάστημα την ημέρα της κηδείας του.


4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.


5. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην εξόδιο ακολουθία του.


6. Να συνοδεύσει η Φιλαρμονική του Δήμου τη σορό του εκλιπόντος.


7. Να γίνει η κηδεία του με δαπάνη του Δήμου Μεγαλόπολης, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του.


8. Να κατατεθεί το ποσό των 3.000,00 € στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, για την ενίσχυση των αδυνάτων και τη σίτιση των απόρων της περιοχής.


9. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.


10. Να αναγνωστεί το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.


11. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Παναγιώτης Γ. Μπούρας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ