ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Σας ενημερώνουμε  ότι:
                                    
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει  σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 11η του μήνα Απριλίου του έτους 2011 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 6.30 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν  και να ληφθούν αποφάσεις  για τα  παρακάτω θέματα:
  
           
1.     ΄Εγκριση του Απολογισμού της ¨Σχολικής Επιτροπής Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Λεονταρίου¨.

2.     ΄Εγκριση της αριθμ. 5/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου Παιδικού Σταθμού Δήμου Μεγαλόπολης, περί έγκρισης του Απολογισμού του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2010.

3.     ΄Εγκριση της αριθμ. 8/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Σταδίου Δήμου Μεγαλόπολης, περί έγκρισης του Απολογισμού του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2010.

4.     Αποδοχή πίστωσης ποσού 165.588,50 €  για την καταβολή δαπανών εξόφλησης του έργου του Ε.Π. ΚτΠ «Ανάπτυξη Πληροφοριακών και Τηλεματικών Υποδομών και Υπηρεσιών για τους Δήμους Μεγαλόπολης – Γόρτυνος – Τρικολώνων – Φαλάνθου – Φαλαισίας 2.4.».

5.     Διάθεση πίστωσης για τη διοργάνωση τοπικών εορταστικών πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά τις μέρες του Πάσχα στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεγαλόπολης .


6.     Διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση αθλητικών αγώνων Καλαθοσφαίρισης του Β΄ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2010 -2011.

7.     Διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αγώνων Moto Gross ΜΧ3  και  WMX (ανδρών & γυναικών) στην πίστα της Τ.Κ. Πλάκας.

8.     ΄Ανοιγμα Ενιαίου Τραπεζικού Λογαριασμού του νέου Δήμου Μεγαλόπολης.

9.     Αποδοχή του υπολοίπου Λογαριασμού όψεως του πρώην Δήμου Γόρτυνος από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων – Ορισμός  εκπροσώπου  για την παραλαβή και τη νόμιμη υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου παράδοσης και παραλαβής.

10.  Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ  Δήμου Μεγαλόπολης και Δήμου Τρίπολης – Τεχνικών Υπηρεσιών, για τη σύνταξη μελετών έργων & επίβλεψη εκτέλεσης έργων, τη σύνταξη μελετών υπηρεσιών & επίβλεψη εκτέλεσης υπηρεσιών ή μελετών από ιδιώτες μελετητές και τη σύνταξη μελετών προμηθειών & εργασιών.

11.  Εγγραφή του Δήμου Μεγαλόπολης, ως συνδρομητής, στον «Κώδικα Πολεοδομικής Νομοθεσίας».

12.  Κατάρτιση του  Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Μεγαλόπολης έτους 2011.


                                                                                                Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  
                                                                                          Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
250 ευρώ για ετήσια συνδρομή του Δήμου στην εφημερίδα του Γιαννακούρα "Αρκαδικοί Ορίζοντες";
Ενημερώνεται ο Δήμος από την εφημερίδα και αν ναι να μου το πείτε να σας τη δίνω δωρεάν αφού τη διαβάσω (εγώ την πληρώνω 30 ευρώ το χρόνο, εσείς γιατί 250 ευρώ;)
ΜΗ ΜΟΥ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ!!! ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ φίλε όπως θα ξέρεις οι χρεώσεις των εφημερίδων στούς Δήμους ακολουθούν συγκεκριμένα τιμολόγια. όποια εφημερίδα τοπική και να διαβάσεις στις συνδρομές το γράφει.
αν τώρα ενημερώνεται ό δήμος από την εφημερίδα προφανως θα ενημερώνεται. Από την άλλη πρέπει να δούμε συνολικότερα το θέμα της οικονομίας. μια καλή ερώτηση ας πούμε θα ήταν γιατί οι Δήμοι πρέπει να δίνουν εργολαβίες αφού έχουν προσωπικό?
Το προσωπικό αυτό αποδίδει παγματικά? αν οχι τι πρέπει να γίνει?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μας ενδιαφέρει αγαπητοί φίλοι τι κοστολόγιο έχει μια εφημερίδα. Είναι δευτερεύουσας σημασίας έξοδο και συνεπώς απαράδεκτο το υπερβολικό ποσό του ακόμα και αν ισχύει για όλες τις εφημερίδες που λαμβάνουν στο Δήμο. Ας μη διαβάζουν εφημερίδες οι αιρετοί αλλά και οι υπάλληλοι. Ας δουλέψουν. Ξέρετε εσείς πόσα καταστήματα έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με το Δήμο και δε μπορούν να πληρωθούν γιατί "δεν υπάρχουν λεφτά"; Για τις εφημερίδες και για άλλα βρίσκουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειμαι ο 16 Απριλίου 2011 2:28 μ.μ
επιμένω ότι δεν ειναι οικονομία αυτό. Εξάλου οι εφημερίδες πρέπει να στηρίζονται πανω απο το τραπέζι για να κρίνουν και την εξουσία.
οικονομία κατά την αποψη μου ένας δήμος μπορεί να κάνει α. όταν με το προσωπικό του το οποίο αποτελεί ανελαστική δαπάνη μπορεί να βγάλει δουλειες που αλλίως θα δίνονταν σε εργολάβους που απασχολούν σχεδον πάντα μετανάστες ,(πολλες φορες ανασφάλιστοι) με 1 και 60. και β. με την χρήση της νόμικώ πλαισίων όπως η Διαυγεία νομίζω πως αυτή η Δράση έπρεπε να υπάρχει εδω και 20 χρόνια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ