Ο κ. ΝΙΚ. ΛΥΓΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

   

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Σύλλογος τριών Τέκνων   << Ο ΑΡΚΑΣ  >> με την διεύθυνση του Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης και την συνεργασία του Μουσείου  Καραθεοδωρή που έχει έδρα την  Κομοτηνή πραγματοποιήσαμε ενημερωτική Ημερίδα με θέμα (συμβολή του Καραθεοδωρή στην Στρατηγική) στις 5/4/11 στην βιβλιοθήκη του Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης.
Παραβρέθηκε και τον ευχαριστούμε ο καθηγητής μαθηματικός, στρατηγικός σύμβουλος (ιδιαιτέρα πολυπραγματογνώμων ποιητής, ζωγράφος κλπ με IQ 189 το μεγαλύτερο στην Ευρώπη) κ. Λυγερός Νικόλαος.
Η παρουσία του ευφυέστερου Έλληνα είναι τιμή για την Μεγαλόπολη.
Την Ημερίδα τίμησαν αντιπροσωπεία της Περιφέρειας με τον Αποστολόπουλο Δημήτριο, η αντιπροσωπεία της μαθηματικής εταιρείας με τον κ. Γκόνη, παραβρέθηκαν επίσης καθηγητές και στρατιωτικοί όπως και όλοι οι μαθητές του Γενικού Λυκείου.
Προς τον Σύλλογο έστειλε χαιρετισμό ο βουλευτής Αρκαδίας και Γ.Γ. Της Ν.Δ. κ. Λυκουρέτζος.
Ο Σύλλογος θα μοιράσει DVD της ομιλίας του κ. Λυγερού στους μαθητές.
Το μήνυμα της Ημερίδας είναι ότι η Ελλάδα έχει ανθρώπους σε συνεχές χρόνο που διαθέτουν γνώση και δύναμη και τα παιδιά έχουν να πάρουν πρότυπα από την Ελλάδα όπως ο κ. Λυγερός που είναι άνθρωπος γνώσης και δύναμης.
Ο Σύλλογός μας συνεχίζει να  προσφέρει στους Τρίτεκνους και όχι μόνο δείχνοντας νέους ορίζοντες.
Ενημερωτικά για τα επιδόματα δεν συντρέχει καμία ανησυχία μέχρι στιγμής, νέες αποφάσεις θα παρθούν στην  συνέλευση του Δ.Σ. της ΠΕΣΠΟ3Τ.
Τα Μέλη μας να είναι δίπλα στο Σύλλογο και να ενημερώνονται.
Ο Σύλλογο στηρίζει τα Μέλη του.


Εκ του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Αποστολόπουλος Νίκος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;