ΕΝΩΣΗ ΛΥΚΟΣΟΥΡΑΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΥΚΟΣΟΥΡΑΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ
ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
Στην Αθήνα την 19η/12/2010 ημέρα Κυριακή, στα γραφεία της Ένωσης συνήλθαν σε τακτική συνεδρίαση τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κατά τις αρχαιρεσίες της 28/11/2010 για την ανάδειξη του νέου προεδρείου.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση των όλων μελών συγκροτήθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: Κυριάκος Καραγιάννης (Άνω Καρυές)
Αντιπρόεδρος: Φώτης Ζώης (Βάστα)
Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Παπαθανασίου (Χρούσα)
Ταμίας: Βασίλης Μπεργελές (Κάτω Καρυές)
Έφορος: Γιώργος Θωμόπουλος (Λύκαιο)
Ειδική Γραμματέας: Αθανασία Κυριαζή (Ίσαρη)
Μέλη: Σπύρος Αποστολόπουλος (Τριπόταμο)
Ηλίας Αγγελόπουλος (Ίσωμα)
Ηλίας Παυλόπουλος (Καστανοχώρι)
Χρήστος Κολοβός (Απιδίτσα)
Δημήτρης Σιώρης (Ίσαρη)
Το νέο Δ.Σ. ενισχυμένο με την συμμετοχή νέων ικανότατων στελεχών δηλώνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η Ένωση να επιτύχει τους στόχους της.
Θεωρούμε ότι κυρίαρχο πρόβλημα για όλο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης είναι η μόλυνση του περιβάλλοντος από την λειτουργία των θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της ΔΕΗ και ζητάμε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να επιβάλουν την σύννομη λειτουργία της.
Απορρίπτουμε κάθε σκέψη ή σχέδιο για δημιουργία εγκαταστάσεων στην περιοχή που θα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο το ήδη υποβαθμισμένο περιβάλλον.
Συγχαίρουμε θερμά τους νεοεκλεγέντες στην τοπική αυτοδιοίκηση, τον περιφερειάρχη Πελοπονήσου κ.Πέτρο Τατούλη, τον αντιπεριφερειάρχη κ.Βαγγέλη Γιαννακούρα, τον δήμαρχο του Καλλικρατικού δήμου Μεγαλόπολης κ.Τάκη Μπούρα και τους συνεργάτες τους, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο τους και προσβλέπουμε σ` αυτούς με την ελπίδα ότι θα συμβάλουν αποφασιστικά στην αναστροφή της πορείας που έχει οδηγήσει την περιοχή στην εγκατάλειψη και την πλήρη ερήμωση.
Ευχόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες μας Χρόνια Πολλά με Υγεία και η καινούργια χρονιά να αποτελέσει την απαρχή για μια νέα δημιουργική πορεία.
το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια

Ο χρήστης Lykaia είπε…
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200784334307418&set=o.94297509603&type=1&theater

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ