ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ.Μ. ‘ΛΥΚΑΙΑ’ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010


    Το 2010 πλησιάζει προς το τέλος του, για τους αθλητές όμως η χρονιά βρίσκεται στη μέση της, καθώς αυτή τη χρονική περίοδο, πραγματοποιούν ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας τους. Έτσι, είναι λογικό να μην υπάρχουν σοβαρές αγωνιστικές υποχρεώσεις, παρά μόνο για τους αθλητές της αντοχής, για τους οποίους διεξάγονται αρκετοί αγώνες εκτός σταδίων, όπως γύροι πόλεων, αγώνες βουνού, ανώμαλος δρόμος, κ.λ.π. Σε έναν τέτοιον αγώνα και συγκεκριμένα στο σχολικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου του νομού Αρκαδίας, που έγινε στη Τρίπολη στις 5 Δεκεμβρίου, τα ‘ΛΥΚΑΙΑ’ έκαναν την πρώτη επιτυχία τους, αφού ο αθλητής του μεγαλοπολίτικου συλλόγου, Δρούκας Γεώργιος, πρώτευσε στον αγώνα των λυκείων, στα 4000 μέτρα και πήρε ταυτόχρονα την πρόκριση για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιανουάριο.    
    Αγώνες όμως, μπορούν να γίνονται για τις μικρές κατηγορίες, όπου οι επιδόσεις δεν έχουν τόσο σημασία, όσο η συμμετοχή των λιλιπούτειων αθλητών. Στο τέλος του Οκτώβρη, φιλοξενήθηκαν τέτοιοι αγώνες στο στάδιο της Μεγαλόπολης, στον οποίο πήραν μέρος αρκετά παιδιά από τους συλλόγους της Τρίπολης, της Καλαμάτας και της πόλης μας φυσικά. Οι φιλόδοξοι μελλοντικοί πρωταθλητές, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χειροκροτήθηκαν για τις προσπάθειές τους.
   Η προετοιμασία για τους μεγαλύτερους αθλητές της πόλης μας συνεχίζεται, παρά το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις του σταδίου, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.
Ευχή όλων, κάθε χρόνο, να γίνονται και καλύτερες.
   Τέλος, οι άνθρωποι του κλασσικού αθλητισμού της Μεγαλόπολης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κο Κασσελούρη, για την διάθεση μέρους του αντιδημαρχιακού μισθού, για την αγορά αναγκαίου εξοπλισμού για το στάδιο της πόλης, όπως επίσης και το δημοτικό συμβούλιο, ύστερα από ενδιαφέρον και πρωτοβουλία του Δημάρχου, για παρόμοια ενέργειά τους, κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Καλές γιορτές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ