ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ


Την μείωση των ενοικίων των καταστημάτων λόγω της οικονομικής κρίσης, ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής, ειδικά για περιπτώσεις όπου υπάρχουν υπερβολές.
Τους τελευταίους μήνες με αφορμή την εντολή που έδωσε η Κυβέρνηση, για μείωση κατά 20% των ενοικίων που πληρώνει το Δημόσιο, έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις των εμπόρων με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων για να πέσουν τα ενοίκια.
Πολλές φορές, μάλιστα, έχουν γίνει εκπτώσεις από 20% έως 25%, ενώ για ακίνητα που αδειάζουν και επαναμισθώνονται τα ενοίκια είναι μειωμάνα σε μεγαλύτερα ποσοστά.
Την έντονη ανησυχία της εκφράζει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, σχετικά με την ακαμψία που επιδεικνύουν πολλά Διοικητικά Συμβούλια Ιδρυμάτων ΝΠΔΔ στην έκκλησή τους για μείωση ή πάγωμα των μισθωμάτων εμπορικών ακινήτων.
Επισημαίνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλει ο Εμπορικός Σύλλογος, για την στήριξη των εμπορικών επιχειρήσεων στο δυσμενές περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;