ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝ. ΜΠΟΥΡΑ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ και ΚΑΛΕΣΜΑ
Από τον Τάκη Μπούρα
Επικεφαλής του συνδυασμού
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Για το δήμο Μεγαλόπολης


Αγαπητοί συμπατριώτες
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου.
Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ψήφο σας και τη στήριξη σας στο συνδυασμό μας. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου δώσαμε έναν τίμιο και καθαρό προεκλογικό αγώνα. Σας κοιτάξαμε στα μάτια και σας ζητήσαμε να μας εμπιστευθείτε και σεις ανταποκριθήκατε.
Μέσα από την πόλωση και τη συγκυρία των διλημμάτων και των υποσχέσεων της πρώτης Κυριακής εμείς σταθήκαμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην ανθρώπινη αξία. Νιώθουμε δικαιωμένοι.
Είμαστε η πλειοψηφία στη συνείδησή σας και αυτό θα καταγραφεί και στη κάλπη την επόμενη Κυριακή. Είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη Νίκη της πόλης μας και όλων των κατοίκων του Λεκανοπεδίου. Θέλουμε η Νίκη να είναι Νίκη Αυτοδιοικητική και όχι κομματική.
Η Δημοκρατική Συνεργασία με νέα σύνθεση, ανανεωμένη με νέα στελέχη είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Στο Συνδυασμό μας υπάρχει σύμπραξη και σύνθεση από όλους τους πολιτικούς χώρους. Η υγιής αυτή παρουσία είναι αυτό που εσείς στηρίξατε και ασφαλώς επιθυμείτε την επόμενη Κυριακή να αναλάβει τις τύχες του Τόπου μας.
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου ψηφίζουμε Αυτοδιοικητικά και επιλέγουμε τη Δημοκρατική Συνεργασία.
Σας καλώ να είστε όλοι μπροστάρηδες σ αυτό τον αγώνα. Το χρωστάμε στο μέλλον μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Με τιμή
Τάκης Μπούρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ