ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤON κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΡΑ


κ. Μπούρα,
Διαβάσαμε σε γνωστή εφημερίδα και blog να χαρακτηρίζετε τον κ. Κώστα Μιχόπουλο ως «λιποτάκτη» και  «φυγόπονο».
 Σας πληροφορούμε, ότι δυστυχώς για εσάς και για όσους, θα επιθυμούσαν  τέτοιου είδους αντιδράσεις από μέρους  του
Ο  κ. Μιχόπουλος  δεν επέλεξε να «λιποτακτήσει» και να «φυγοπονήσει»!
Λιποτάκτες είναι αυτοί που εγκαταλείπουν μια παράταξη και η  παράταξη  μας ακολούθησε ΣΥΣΣΩΜΗ τον κ. Μιχόπουλο.
Ο κ. Μιχόπουλος,  «…δεν ευελπιστούσε  στη διασφάλιση της προσωπικής του παρουσίας στα πολιτικά πράγματα του τόπου…»
Εσείς ευελπιστούσατε  να τον  βγάλετε εκτός πολιτικής  σκηνής και αυτόν και την παράταξή του γιατί σας  «χαλάει τη σούπα»!
Ο κ. Μιχόπουλος «…δεν αψήφησε τους πολίτες που πίστεψαν στις αρχές του…», διότι   οι  αρχές  του  ιδίου και της παράταξης του είναι διαχρονικές  και όχι ευκαιριακές όπως  κύριε Μπούρα   αναφέρετε.
 Εξάλλου, αν  μετά βίας εξαιρέσουμε εσάς , με την αξία της ιατρικής σας ιδιότητας, η υπόλοιπη παράταξή σας απέχει εδώ και πολύ καιρό των αξιών.
Ο κ. Μιχόπουλος δεν είναι φυγόπονος.
κ. Μπούρα, η φυγοπονία  έχει ως αποτέλεσμα την απραξία και η απραξία είναι χαρακτηριστικό της παράταξής σας.
Είναι τόση η απραξία σας , που άνετα θα δικαιολογούσε,  σε  σας την επιστροφή του όρου που  επικαιροποιήσατε,   «της λιποταξίας από τα προβλήματα του τόπου μας».
Ο όρος λιποταξία αρμόζει και σε εκείνους που δεν έκαναν τίποτε για το τόπο τους, που δεν έχουν όραμα για το τόπο τους
κ. Μπούρα,
Ο κ. Μιχόπουλος  δεν ζήτησε να απομακρυνθούν ορισμένα στελέχη ως ανεπιθύμητα αλλά χρησιμοποίησε το  κριτήριο «του  βαθμού επικινδυνότητας» ενός εκάστου από  το ψηφοδέλτιό σας ,για το τόπο μας.
Ο κ. Μιχόπουλος δεν ζήτησε θέσεις αντιδημάρχων διότι δεν θέλησε ποτέ  «να στερήσει το ψωμί όλων όσων με κόπο και πόνο καθημερινό το κέρδιζαν την τετραετία που πέρασε»!!!
κ. Μπούρα ,
Ως εδώ και μη παρέκει.
Μην οξύνετε περισσότερο τα πράγματα.
Επικεντρωθείτε στο πρόγραμμά σας  και απαντήστε  με θέσεις στα καυτά προβλήματα του τόπου μας και όχι   με δισέλιδα που υπογράφουν υποψήφιοί σας.
Σε κάθε άλλη περίπτωση , θα μας βρείτε «απέναντι» από όποιο μετερίζι αποφασίσει να μας δώσει ο λαός του λεκανοπεδίου.

Μετά τιμής
Σταυρούλα Κωσταρίδου

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η κ Κωσταριδου επιβεβαιώνει την άποψη ότι τον κ Μιχόπουλο τον διέσυρε το περιβάλλον του.
Εαν η ίδια δυσκολεύτηκε να ανγνωρίσει κάποια αξία στον κ Μπούρα και αυτό μονο λογω της ιατρικής του ιδιότητας οι αναγνώστες της επιστολής της δεν δυσκολεύονται καθόλου να την χαρακτηρίσουν ανόητη σε μεγάλο "βαθμό επικινδυνότητας".Ο κ Μπούρας τιμά την ιατρική του ιδιότητα ,αυτή την προσβάλλει.
Ο κ Μιχόπουλος δεν είναι μόνο λιποτάκτης αλλά και προδοτης. Προσχώρησε στην παράταξη που ίδιος έλεγε ότι στηρίζεται σε κομματικά δεκανίκια και εκπροσωπείται από αχυράνθρωπους της εξουσίας.
Εκεί που έφτυναν χθες σήμερα γλύφουν.
Ευτυχώς οι μάσκες έπεσαν νωρίς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΝΕΛΑ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ....


Υπάρχουν και πολλες ακόμα .πολλές !!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο κος Μπούρας χαρακτήρισε λιποταξία την πράξη του κύριου Μιχόπουλου να μην τολμήσει να αναμετρηθεί με το όποιο όραμα είχε με τους πολιτικούς του ‘’αντιπάλους’’ (προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αντίπαλοι απλά διαφορετικές απόψεις ) την οποία πράξη προσπάθησε να ερμηνεύσει σε ατομικό και πολιτικό επίπεδο , μιλώντας καθαρά και μόνο πολιτικά και όχι επί προσωπικού Εκθέτοντας τα γεγονότα όπως έγιναν..
Εσείς τώρα τι λέτε. Δεν αρνείστε τίποτα στην ουσία από τα γεγονότα και πάτε και παρακάτω χρησιμοποιώντας φράσεις που στα δικά μου τα αφτιά ,ακούγονται περισσότερο σαν ύβρεις και όχι σαν τουλάχιστον πολίτικα επιχειρήματα

αντιγράφω από το κείμενο σας.
.‘’Εξάλλου, αν μετά βίας εξαιρέσουμε εσάς , με την αξία της ιατρικής σας ιδιότητας, η υπόλοιπη παράταξή σας απέχει εδώ και πολύ καιρό των αξιών…..’’
Που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι όποιος ψηφίζει η στηρίζει τον κύριο Μπούρα δεν έχει αξίες. Λίγο ολοκληρωτική αυτή η άποψη δεν νομίζετε? Εγώ που ψηφίζω τον κύριο Μπούρα θεωρώ ότι και αξίες και πολιτικό πολιτισμό έχω.
αντιγράφω ξανά από το κείμενο σας.
,’’ Ο κ. Μιχόπουλος δεν ζήτησε να απομακρυνθούν ορισμένα στελέχη ως ανεπιθύμητα αλλά χρησιμοποίησε το κριτήριο «του βαθμού επικινδυνότητας» ενός εκάστου από το ψηφοδέλτιό σας ,για το τόπο μας.’’
Αυτό μου θυμίζει λίγο την φράση είναι επικινδύνως δια το καθεστώς, και τραγούδια όπως το δεν συνεμορφωθει προς τας υπόδειξης . κτλ αλήθεια ποιος αποφασίζει και με τη κριτήρια ποιος είναι ο επικίνδυνος(από ότι ξέρω αυτό το κάνουν μόνο οι ψυχίατροι και οι δικαστές και από τα λίγα που γνωρίζω ο κος Μιχόπουλος ουτε την Νομική ούτε την ψυχιατρική σχολή έχει τελειώσει).
Δεν έχω την τύχη η την ατυχία να σας γνωρίζω όμως πιστεύω,ότι αυτές, είναι φράσεις που δεν ταιριάζουν σε κανένα . θα της θεωρούσα τουλάχιστον ατυχής.
Εαν πάλι επιμένετε σε αυτές τι να πω .
Διαβάστε λίγο ΜΠΡΕΛΟΧΤ ΜΠΡΕΧΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συγνώμη για τα ορθογραφικα μου λάθη τις παρατηρήσεις μου τισ εγραψα γρήγορα και δεν γράφω με ευκολία σε υπολογιστές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;